Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


Pannisashlõkk Pannisashlõkk
  • 3 portsjonit
  • 1h+15 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Kui grillihooaeg läbi võib ka toas pannil midagi maitsvat valmistada


Koostisained

500 g Sealiha
4 spl Oliivõli
4 spl Sidrunimahl
1 spl Mesi
2 tl Paprika (pulber)
2 tl Lihamaitseaine
Sool

Valmistamine

1. Lõika liha parajateks tükkideks ja pane kaussi.
2. Sega kokku marinaad oliivõlist, sidrunimahlast, paprikapulbrist, lihamaitseainest ja meest. Sega segu seni kuni mesi on ülejäänuga segunenud.
3. Kalla marinaad lihale ja mulju kätega korralikult liha läbi, et kõik tükid seguga kokku saaksid
4. Jäta liha marinaadi vähemalt tunniks.
5. Nüüd aja pannil natuke õli kuumaks ja aseta lihatükid pannile nii, et tükkide vahele jääks natuke ruumi nende ringikeeramiseks.
6. Olenevalt tükkide suurusest lase neil ühel küljel säriseda just nii kaua kuni see ilus pruun on, siis keera kõik tükid ükshaaval teistpidi.
7. Kõige lõpuks maitsesta vajadusel soolaga .

Kui tükke on liiga palju või pisike pann, siis tee kahes jaos, muidu ei pruunistu liha vaid hakkab mahla kaotama.
Igat külge prae vaid 1x, kandilisemaid tükke võid praadida ka neljast küljest,peaasi, et liha liiga kauaks pannile ei jää, siis kuivab liiga ära.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi