0
Meloni-fetajuustusalat pestoga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõika kapsast ja porrust peenikesed ribad, riivi porgand jämedama riiviga, haki sibul ja purusta küüslauk ning sega kõik toiduained suuremas kausis kokku.
3. Lisa segule maitseained, õli ja pisut äädikat.
4. Sega korralikult omavahel läbi ja aseta jahedasse maitsestuma.
Salat sobib nii lisandiks prae kõrvale, kui ka eraldi toiduna.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Selle salati maitse püsib kaua värskena
Koostisained
250 g | Porgand |
200 g | Kapsas (peakapsas) |
100 g | Porrulauk |
100 g | Sibul |
5 spl | Oliivõli |
2 spl | Äädikas (30%) |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta köögiviljad.2. Lõika kapsast ja porrust peenikesed ribad, riivi porgand jämedama riiviga, haki sibul ja purusta küüslauk ning sega kõik toiduained suuremas kausis kokku.
3. Lisa segule maitseained, õli ja pisut äädikat.
4. Sega korralikult omavahel läbi ja aseta jahedasse maitsestuma.
Salat sobib nii lisandiks prae kõrvale, kui ka eraldi toiduna.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi