Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Pajaroog sealiha ja aedviljadega

« Tagasi

0 0 1


  • 6 portsjonit
  • 90 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Pajaroog tubli koguse liha, õunte ja marineeritud kurgiga.


Koostisained

1 kg Sealiha (välisfilee)
300 g Marineeritud kurk
300 g Õun
250 g Porgand
100 g Sibul
100 g Hapukoor (20%)
3 tk Küüslauk (küüs)
2 l Vesi
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Pruunista kuubikuteks lõigatud sealiha eelsoojendatud pannil
2. Maitsesta liha soola ja pipraga. Kui liha on juba kergelt pruunistunud., aseta see potti, milles valmib toit.
3. Lisa pisut vett ning jäta liha potti hauduma. Aegajalt kontrolli liha pehmust ja vee olemasolu. Vajadusel lisa vett.
4. Prae vabanenud pannil eelnevalt tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk. Kõige viimasena lisa marineeritud kurk.
5. Kui liha on juba piisavalt pehme, lisa sinna praetud köögiviljad.
6. Hauta saadud segu ning lisa mõne aja pärast kooritud ning tükeldatud õun.
7. Vajadusel lisa veel vett ja maitsesta maitseainetega.
8. Kõige lõpus lisa hapukoor ja lase kastmel keema hetkeks keema tõusta.
9. Sobib süüa erinevate lisanditega või iseseisva toiduna.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi