Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Pajaroog paprika, porgandi ning lihaga

« Tagasi

0 0 0


  • 10 portsjonit
  • 60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihtsalt valmistatav pajaroog paprika, porgandi ja lihaga


Koostisained

2 kg Sealiha
250 g Porgand
250 g Paprika
250 g Sibul
200 g Purustatud tomat (konserv)
20 g Küüslauk
15 g Maisitärklis
1 tk Puljongipulber (köögivilja)
2 l Vesi
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Tükelda sealiha suuremateks kuubikuteks ning pruunista potipõhjas.
2. Lisa vesi ning maitsesta kergelt soolaga.
3. Puhasta ning tükelda porgandid, sibulad, küüslauguküüned ja paprika.
4. Prae köögiviljad kergelt pannil läbi ning maitsesta.
5. Liha valmides, lisa potti eelnevalt kuumtöödeldud köögivili.
6. Kõige lõpus lisa purustatud või värske tomat.
7. Lase segul keema tõusta ning keeda paar minutit.
8. Tee lõplik maitsestus ning paksenda tärklisega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi