1
Pajaroog lambalihaga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Lisa vesi ning maitsesta kergelt soolaga.
3. Puhasta ning tükelda porgandid, sibulad, küüslauguküüned ja paprika.
4. Prae köögiviljad kergelt pannil läbi ning maitsesta.
5. Liha valmides, lisa potti eelnevalt kuumtöödeldud köögivili.
6. Kõige lõpus lisa purustatud või värske tomat.
7. Lase segul keema tõusta ning keeda paar minutit.
8. Tee lõplik maitsestus ning paksenda tärklisega.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Lihtsalt valmistatav pajaroog paprika, porgandi ja lihaga
Koostisained
2 kg | Sealiha |
250 g | Porgand |
250 g | Paprika |
250 g | Sibul |
200 g | Purustatud tomat (konserv) |
20 g | Küüslauk |
15 g | Maisitärklis |
1 tk | Puljongipulber (köögivilja) |
2 l | Vesi |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda sealiha suuremateks kuubikuteks ning pruunista potipõhjas.2. Lisa vesi ning maitsesta kergelt soolaga.
3. Puhasta ning tükelda porgandid, sibulad, küüslauguküüned ja paprika.
4. Prae köögiviljad kergelt pannil läbi ning maitsesta.
5. Liha valmides, lisa potti eelnevalt kuumtöödeldud köögivili.
6. Kõige lõpus lisa purustatud või värske tomat.
7. Lase segul keema tõusta ning keeda paar minutit.
8. Tee lõplik maitsestus ning paksenda tärklisega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi