2
Normandia õunakook
« Tagasi
Allikas: http://magusadfotod.blogspot.com/2013/09/ounakeeks-iirisekattega.html
Autor: Ingrid
0
kommentaari
2. Sega juurde 5spl crème fraîche ja omavahel segatud kuivained (4.5dl jahu, 1.5tl küpsetuspulbrit, 1tl kaneeli).
3. Pigista 300g riivitud õuntelt liigne vedelik ja lisa tainale.
4. Sega ühtlaseks massiks ja vala küpsetuspaberiga kaetud vormidesse.
5. Küpseta 170-kraadises ahjus u.1 tund ja 10.minutit.
6. Kontrolli küpsust puutikuga.
7. Eemalda vormidest ja jahuta täielikult maha.
8. Katteks sulata potis 150g iirisekomme 1spl võiga ja 2spl piimaga.
9. Kata kook iirisekattega ja raputa peale hakitud kreeka pähkleid (50g).
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 90 min
Allikas: http://magusadfotod.blogspot.com/2013/09/ounakeeks-iirisekattega.html
Autor: Ingrid
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Magus ja mahlane sügisene õunaüllatus
Koostisained
150 g | Õunapüree |
2 tk | Muna |
1.5 dl | Suhkur |
5 spl | Creme Fraiche |
4.5 dl | Jahu (nisu) |
1.5 tl | Küpsetuspulber |
1 tl | Kaneel (pulber) |
300 g | Õun |
150 g | Iirisekommid |
1 spl | Või |
2 spl | Piim (2,5%) |
Valmistamine
1. Vahusta 150g õunapüreed 1.5dl suhkruga, lisa edasi vahustades ükshaaval 2 muna.2. Sega juurde 5spl crème fraîche ja omavahel segatud kuivained (4.5dl jahu, 1.5tl küpsetuspulbrit, 1tl kaneeli).
3. Pigista 300g riivitud õuntelt liigne vedelik ja lisa tainale.
4. Sega ühtlaseks massiks ja vala küpsetuspaberiga kaetud vormidesse.
5. Küpseta 170-kraadises ahjus u.1 tund ja 10.minutit.
6. Kontrolli küpsust puutikuga.
7. Eemalda vormidest ja jahuta täielikult maha.
8. Katteks sulata potis 150g iirisekomme 1spl võiga ja 2spl piimaga.
9. Kata kook iirisekattega ja raputa peale hakitud kreeka pähkleid (50g).
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi