0
Dessertveinijäätis
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Koori kurk ning haki kuubikuteks.
3. Tükelda tomatid ning redised.
4. Haki ohtralt rohelist sibulat, murulauku ning tilli.
5. Sega kõik kokku, lisa keefir ning keedetud ja riivitud munad.
6. Maitsesta supp soola ning värskelt purustatud pipraga.
7. Serveeri külmalt.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Palava suvepäevaga sobiv külm supp
Koostisained
1 l | Keefir |
5 tk | Redis |
3 tk | Kartul |
3 tk | Muna |
1 tk | Tomat |
0.5 tk | Kurk (pikk) |
Till (värske) | |
Roheline sibul | |
Murulauk | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda kartulid ning tükelda nad peale jahtumist suupärasteks tükkideks.2. Koori kurk ning haki kuubikuteks.
3. Tükelda tomatid ning redised.
4. Haki ohtralt rohelist sibulat, murulauku ning tilli.
5. Sega kõik kokku, lisa keefir ning keedetud ja riivitud munad.
6. Maitsesta supp soola ning värskelt purustatud pipraga.
7. Serveeri külmalt.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi