Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Šokolaadi fondant vähese tšilliga

« Tagasi

5 3 0


  • 4 portsjonit
  • 15+12 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Tõeliselt nauditav šokolaadihõrgutis


Koostisained

100 g Shokolaad (tume)
100 g Või
50 g Suhkur
50 g Jahu (nisu)
2 tk Muna
Tšilli (pulber)

Valmistamine

1. Sulata šokolaad ning või kuumaveevannil.
2. Sega omavahel hoolikalt munad ja suhkur.
3. Sega kokku käesoojaks jahtunud šokolaad munadega.
4. Lisa sõela kasutades jahu ning sega kõik korralikult läbi.
5. Lisa maitse järgi (0,5 tl-1 tl) tšilli pulbrit.
6. Määri kuumakindlad vormid kokku võiga ning kalla nendesse 2/3 jagu šokolaadisegu.
7. Pane vormid ahju ning küpseta 200C kuumuses 10-12 minutit.
8. Valminud fondanti kaunista tuhksuhkruga ning serveeri jäätisega.

Fondant peab jääma seest pisut vedel. Nii, et täpne küpsetusaeg võib sõltuda nii vormi suurusest kui ka ahju iseärasustest. Seetõttu oleks enne koogikeste külalistele pakkumist soovitav korra nende valmistamist oma pere keskel proovida.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi