0
Šokolaadine lihavõttetort
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Sega omavahel hoolikalt munad ja suhkur.
3. Sega kokku käesoojaks jahtunud šokolaad munadega.
4. Lisa sõela kasutades jahu ning sega kõik korralikult läbi.
5. Lisa maitse järgi (0,5 tl-1 tl) tšilli pulbrit.
6. Määri kuumakindlad vormid kokku võiga ning kalla nendesse 2/3 jagu šokolaadisegu.
7. Pane vormid ahju ning küpseta 200C kuumuses 10-12 minutit.
8. Valminud fondanti kaunista tuhksuhkruga ning serveeri jäätisega.
Fondant peab jääma seest pisut vedel. Nii, et täpne küpsetusaeg võib sõltuda nii vormi suurusest kui ka ahju iseärasustest. Seetõttu oleks enne koogikeste külalistele pakkumist soovitav korra nende valmistamist oma pere keskel proovida.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 15+12 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Tõeliselt nauditav šokolaadihõrgutis
Koostisained
100 g | Shokolaad (tume) |
100 g | Või |
50 g | Suhkur |
50 g | Jahu (nisu) |
2 tk | Muna |
Tšilli (pulber) |
Valmistamine
1. Sulata šokolaad ning või kuumaveevannil.2. Sega omavahel hoolikalt munad ja suhkur.
3. Sega kokku käesoojaks jahtunud šokolaad munadega.
4. Lisa sõela kasutades jahu ning sega kõik korralikult läbi.
5. Lisa maitse järgi (0,5 tl-1 tl) tšilli pulbrit.
6. Määri kuumakindlad vormid kokku võiga ning kalla nendesse 2/3 jagu šokolaadisegu.
7. Pane vormid ahju ning küpseta 200C kuumuses 10-12 minutit.
8. Valminud fondanti kaunista tuhksuhkruga ning serveeri jäätisega.
Fondant peab jääma seest pisut vedel. Nii, et täpne küpsetusaeg võib sõltuda nii vormi suurusest kui ka ahju iseärasustest. Seetõttu oleks enne koogikeste külalistele pakkumist soovitav korra nende valmistamist oma pere keskel proovida.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi