0
Biskviidikattega rabarberikook
« Tagasi
0
kommentaari
1. Purusta küpsised, sega sulatatud margariiniga ja vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhja. Põhi jääb üsna õhuke. Tõsta vorm külma.
2. Koori rabarber ja lõika viiludeks. Vahusta munad suhkruga. Sega juurde toasoe toorjuust, kodujuust, tordipulber ja rabarber. Vala segu vormi küpsisepõhjale.
3. Raputa peale kaneeli- ja vanilisuhkrusegu ning küpseta 180 kraadi juures ahju alaosas u 50 minutit. Kook peab olema pealt kuldpruun ja küps ning võib keskelt veidi võbiseda.
Jäta lahtise uksega ahju tunnikeseks jahtuma.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Õhkõrn rabarberikook
Koostisained
150 g | Shokolaadipisaratega küpsised |
50 g | Võimaitseline Rama Maestro |
2 tk | Rabarber (suurem vars) |
3 tk | Muna |
1.5 dl | Suhkur |
400 g | Toorjuust |
300 g | Kodujuust (4%) |
225 g | Tordipulber |
Kaneel (pulber) | |
Vanillisuhkur |
Valmistamine
Vajad 20x20 cm kandilist või 22-24 cm ümmargust vormi.1. Purusta küpsised, sega sulatatud margariiniga ja vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhja. Põhi jääb üsna õhuke. Tõsta vorm külma.
2. Koori rabarber ja lõika viiludeks. Vahusta munad suhkruga. Sega juurde toasoe toorjuust, kodujuust, tordipulber ja rabarber. Vala segu vormi küpsisepõhjale.
3. Raputa peale kaneeli- ja vanilisuhkrusegu ning küpseta 180 kraadi juures ahju alaosas u 50 minutit. Kook peab olema pealt kuldpruun ja küps ning võib keskelt veidi võbiseda.
Jäta lahtise uksega ahju tunnikeseks jahtuma.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi