Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Õhkõrn rabarberikook

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 60 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Õhkõrn rabarberikook


Koostisained

150 g Shokolaadipisaratega küpsised
50 g Võimaitseline Rama Maestro
2 tk Rabarber (suurem vars)
3 tk Muna
1.5 dl Suhkur
400 g Toorjuust
300 g Kodujuust (4%)
225 g Tordipulber
Kaneel (pulber)
Vanillisuhkur

Valmistamine

Vajad 20x20 cm kandilist või 22-24 cm ümmargust vormi.

1. Purusta küpsised, sega sulatatud margariiniga ja vajuta segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhja. Põhi jääb üsna õhuke. Tõsta vorm külma.
2. Koori rabarber ja lõika viiludeks. Vahusta munad suhkruga. Sega juurde toasoe toorjuust, kodujuust, tordipulber ja rabarber. Vala segu vormi küpsisepõhjale.
3. Raputa peale kaneeli- ja vanilisuhkrusegu ning küpseta 180 kraadi juures ahju alaosas u 50 minutit. Kook peab olema pealt kuldpruun ja küps ning võib keskelt veidi võbiseda.
Jäta lahtise uksega ahju tunnikeseks jahtuma.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi