0
Jõhvikakissell õunte, mustsõstra- ja astelpajumarjadega
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
1
kommentaari
2. Sulata mustsõstrad, lisa neile 2-3 spl suhkrut ning mikserda saumikseriga.
3. Viiluta liha umbes 1 -1,5 cm jämedusteks viiludeks.
4. Aseta liha ning mustsõstrapüree sibulate juurde kaussi.
5. Maitsesta liha sojakastme ning soolaga ja sega korralikult läbi.
6. Kata kauss kaanega ning pane ööseks külmkappi marineeruma.
7. Grilli liha järgmisel päeval.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- - min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
1
kommentaari
Suvise maitsega mahlane grillliha
Koostisained
2 kg | Sealiha (seljakarbonaad) |
2 tk | Sibul |
500 g | Mustsõstar (külmutatud) |
150 ml | Sojakaste (hele) |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibulad tükkideks. Aseta nad suurde kaussi ning pigista neist pisut mahla välja.2. Sulata mustsõstrad, lisa neile 2-3 spl suhkrut ning mikserda saumikseriga.
3. Viiluta liha umbes 1 -1,5 cm jämedusteks viiludeks.
4. Aseta liha ning mustsõstrapüree sibulate juurde kaussi.
5. Maitsesta liha sojakastme ning soolaga ja sega korralikult läbi.
6. Kata kauss kaanega ning pane ööseks külmkappi marineeruma.
7. Grilli liha järgmisel päeval.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi