Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Mustsõstardega marineeritud grillliha

« Tagasi

0 0 1


  • 10 portsjonit
  • - min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Suvise maitsega mahlane grillliha


Koostisained

2 kg Sealiha (seljakarbonaad)
2 tk Sibul
500 g Mustsõstar (külmutatud)
150 ml Sojakaste (hele)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Haki sibulad tükkideks. Aseta nad suurde kaussi ning pigista neist pisut mahla välja.
2. Sulata mustsõstrad, lisa neile 2-3 spl suhkrut ning mikserda saumikseriga.
3. Viiluta liha umbes 1 -1,5 cm jämedusteks viiludeks.
4. Aseta liha ning mustsõstrapüree sibulate juurde kaussi.
5. Maitsesta liha sojakastme ning soolaga ja sega korralikult läbi.
6. Kata kauss kaanega ning pane ööseks külmkappi marineeruma.
7. Grilli liha järgmisel päeval.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi