0
Mustikajogurt kreeka pähklite ja halvaaga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Maitsesta soola ja pipraga ning lao kaussi üksteise kõrvale.
3. Lisa lihakihile pisut õli, purustatud küüslauku ja mustikamoosi. Korda protsessi kuni kogu liha on saanud marinaadi
4. Lase 2 tundi kuni ööpäev seista jahedas, kalla ära lihast tekkinud üleliigne vedelik
5. Küpseta 250 ca juures umbes tunnike
Liha sobib ka grillimiseks. Marinaadi tegemisel võib moosi asemel kasutada ka tooreid marju.
Püreesta need enne saumiksriga ning lisa kindlasti suhkrut. Tooreid marju kasutades arvesta liha tumedama väljanägemisega, sest toores mari annab intensiivsemat värvi.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 2h+60 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Roog, mille valmimisel saab liha mustikatelt mõnusa maitse ja tumeda tooni
Koostisained
1 kg | Sealiha (ribiliha) |
200 g | Moos (mustika) |
4 tk | Küüslauk |
Toiduõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika lihast 1-1,5 cm jämedused ribad2. Maitsesta soola ja pipraga ning lao kaussi üksteise kõrvale.
3. Lisa lihakihile pisut õli, purustatud küüslauku ja mustikamoosi. Korda protsessi kuni kogu liha on saanud marinaadi
4. Lase 2 tundi kuni ööpäev seista jahedas, kalla ära lihast tekkinud üleliigne vedelik
5. Küpseta 250 ca juures umbes tunnike
Liha sobib ka grillimiseks. Marinaadi tegemisel võib moosi asemel kasutada ka tooreid marju.
Püreesta need enne saumiksriga ning lisa kindlasti suhkrut. Tooreid marju kasutades arvesta liha tumedama väljanägemisega, sest toores mari annab intensiivsemat värvi.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi