Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 2h+60 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Roog, mille valmimisel saab liha mustikatelt mõnusa maitse ja tumeda tooni


Koostisained

1 kg Sealiha (ribiliha)
200 g Moos (mustika)
4 tk Küüslauk
Toiduõli
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Lõika lihast 1-1,5 cm jämedused ribad
2. Maitsesta soola ja pipraga ning lao kaussi üksteise kõrvale.
3. Lisa lihakihile pisut õli, purustatud küüslauku ja mustikamoosi. Korda protsessi kuni kogu liha on saanud marinaadi
4. Lase 2 tundi kuni ööpäev seista jahedas, kalla ära lihast tekkinud üleliigne vedelik
5. Küpseta 250 ca juures umbes tunnike

Liha sobib ka grillimiseks. Marinaadi tegemisel võib moosi asemel kasutada ka tooreid marju.
Püreesta need enne saumiksriga ning lisa kindlasti suhkrut. Tooreid marju kasutades arvesta liha tumedama väljanägemisega, sest toores mari annab intensiivsemat värvi.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi