2
Marmorkeeks
« Tagasi
Allikas: Kelmikad keeksid
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa eelnevalt omavahel kokkusegatud jahu-küpsetuspulbrisegu, piim ning sulatatud ning pisut jahtunud või.
3. Lisa mustikad.
4. Vooderda keeksivorm küpsetuspaberiga ning kalla tainas vormi.
5. Küpseta 200C ahjus 45 minutit.
6. Katsu keeksi küpsust hambaorgiga. Kui tainast tiku külge ei jää võid keeksi ahjust välja võtta.
7. Lase keeksil 10 minutit jahtuda ning tõsta ta seejärel ettevaatlikult vormist välja.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 10+45 min
Allikas: Kelmikad keeksid
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Vaevata valmiv mahlane keeks
Koostisained
200 g | Mustikas (külmutatud) |
180 g | Jahu (nisu) |
150 g | Suhkur |
125 g | Või |
2 tk | Muna |
2 spl | Piim (2,5%) |
1 tl | Küpsetuspulber |
Valmistamine
1. Vahusta munad suhkruga2. Lisa eelnevalt omavahel kokkusegatud jahu-küpsetuspulbrisegu, piim ning sulatatud ning pisut jahtunud või.
3. Lisa mustikad.
4. Vooderda keeksivorm küpsetuspaberiga ning kalla tainas vormi.
5. Küpseta 200C ahjus 45 minutit.
6. Katsu keeksi küpsust hambaorgiga. Kui tainast tiku külge ei jää võid keeksi ahjust välja võtta.
7. Lase keeksil 10 minutit jahtuda ning tõsta ta seejärel ettevaatlikult vormist välja.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi