Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Musta ploomi ja fetaga täidetud sealiharullid

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 10+60 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Imemaitsva soolakas-magusa sisuga liharullid


Koostisained

720 g Sealiha (kaelakarbonaad)
80 g Ploomid (kuivatatud)
80 g Juust (feta)
1 tk Porgand
Pipar
Sool

Valmistamine

1. Lõika seakael umbes 180g viiludeks.
2. Tambi lihatükid kahe kile vahel õhemaks nii, et tükke oleks hiljem hea rulli keerata.
3. Maitsesta liha soola ja pipraga. Lõika porgand pikkadeks ribadeks, feta pikkadeks kuubikuteks.
4. Aseta igale tambitud sealihale porgandiribad, feta kuubikuid ja mustad ploomid.
5. Keera liha rulli (soovi korral seo nad niidiga kinni) ja lao ahjuvormi üksteise kõrvale sedasi, et rullide ühenduskohad jäävad rullide alla.
6. Pane vorm ahju ja lase kõrgel temperatuuril värv peale. Võta temperatuur maha ja hauta madalal kuumusel kuni liha valmimiseni. Vajadusel liha ahjuvormi põhja pisut vedelikku.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi