0
Täidetud sealiharullid
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Tambi lihatükid kahe kile vahel õhemaks nii, et tükke oleks hiljem hea rulli keerata.
3. Maitsesta liha soola ja pipraga. Lõika porgand pikkadeks ribadeks, feta pikkadeks kuubikuteks.
4. Aseta igale tambitud sealihale porgandiribad, feta kuubikuid ja mustad ploomid.
5. Keera liha rulli (soovi korral seo nad niidiga kinni) ja lao ahjuvormi üksteise kõrvale sedasi, et rullide ühenduskohad jäävad rullide alla.
6. Pane vorm ahju ja lase kõrgel temperatuuril värv peale. Võta temperatuur maha ja hauta madalal kuumusel kuni liha valmimiseni. Vajadusel liha ahjuvormi põhja pisut vedelikku.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 10+60 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Imemaitsva soolakas-magusa sisuga liharullid
Koostisained
720 g | Sealiha (kaelakarbonaad) |
80 g | Ploomid (kuivatatud) |
80 g | Juust (feta) |
1 tk | Porgand |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika seakael umbes 180g viiludeks.2. Tambi lihatükid kahe kile vahel õhemaks nii, et tükke oleks hiljem hea rulli keerata.
3. Maitsesta liha soola ja pipraga. Lõika porgand pikkadeks ribadeks, feta pikkadeks kuubikuteks.
4. Aseta igale tambitud sealihale porgandiribad, feta kuubikuid ja mustad ploomid.
5. Keera liha rulli (soovi korral seo nad niidiga kinni) ja lao ahjuvormi üksteise kõrvale sedasi, et rullide ühenduskohad jäävad rullide alla.
6. Pane vorm ahju ja lase kõrgel temperatuuril värv peale. Võta temperatuur maha ja hauta madalal kuumusel kuni liha valmimiseni. Vajadusel liha ahjuvormi põhja pisut vedelikku.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi