0
Kana-suvikõrvitsa-maisipasta
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Haki ingver ja sibul ning prae koos karripulbriga või ja õli segus klaasjaks. Lisa kõrvitsatükid ning prae kergelt läbi.
3. Lisa kõrvitsale pisut vett. Keeda paar minutit ja lisa tükeldatud kartulid.
4. Keeda kõik peaaegu pehmeks. Kõige viimasena lisa õunatükid ning maitsesta soola ja suhkruga.
5. Kui tundub, et vedelikku on liiga vähe, lisa keevat vett.
6. Võta pott tulelt, lisa ülejäänud või ja püreeri saumiksriga ühtlaseks.
7. Serveeri kuubikuteks lõigatud tomatiga (kuubikute sisse sega basiiliku ribad)
Tweet
« Tagasi
- 6-8 portsjonit
- 15+30 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Krehvtine püreesupp
Koostisained
500 g | Muskaatkõrvits |
20 g | Ingver (värske) |
3 tk | Kartul |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Õun (Granny Smith) |
1 tk | Tomat |
1 tk | Sibul |
Või | |
Toiduõli | |
Karri (pulber) | |
Basiilik (värske) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori ja lõika kuubikuteks kõrvits, kartulid ja õunad.2. Haki ingver ja sibul ning prae koos karripulbriga või ja õli segus klaasjaks. Lisa kõrvitsatükid ning prae kergelt läbi.
3. Lisa kõrvitsale pisut vett. Keeda paar minutit ja lisa tükeldatud kartulid.
4. Keeda kõik peaaegu pehmeks. Kõige viimasena lisa õunatükid ning maitsesta soola ja suhkruga.
5. Kui tundub, et vedelikku on liiga vähe, lisa keevat vett.
6. Võta pott tulelt, lisa ülejäänud või ja püreeri saumiksriga ühtlaseks.
7. Serveeri kuubikuteks lõigatud tomatiga (kuubikute sisse sega basiiliku ribad)
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi