0
Õunakook rosinatega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lisa jahu, millele soovi korral võid lisada näputosatäis soola
2. Lisa külm vesi
3. Sega taigen käe vahel kiirelt ühtlaseks massiks.
4. Mähi taigen toidukilesse ning pista umbes tunniks külmkappi tahkuma
5. Suru valmis muretaigen koogivormi põhja ja tekita kõrgemad ääred
Antud kogus on paras 24 cm läbimõõduga koogivormile, ääred tulevad umbes 2-3 cm kõrgused
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Klassikaline muretaigen soolasele pirukale ehk quiche´le
Koostisained
150 g | Jahu (nisu) |
100 g | Või |
3 spl | Vesi |
Sool |
Valmistamine
1. Haki kausis tahke ja külm või2. Lisa jahu, millele soovi korral võid lisada näputosatäis soola
2. Lisa külm vesi
3. Sega taigen käe vahel kiirelt ühtlaseks massiks.
4. Mähi taigen toidukilesse ning pista umbes tunniks külmkappi tahkuma
5. Suru valmis muretaigen koogivormi põhja ja tekita kõrgemad ääred
Antud kogus on paras 24 cm läbimõõduga koogivormile, ääred tulevad umbes 2-3 cm kõrgused
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi