Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Muretaigen soolasele pirukale

« Tagasi

0 0 0

No picture available
  • 1 portsjonit
  • 60 min


Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Klassikaline muretaigen soolasele pirukale ehk quiche´le


Koostisained

150 g Jahu (nisu)
100 g Või
3 spl Vesi
Sool

Valmistamine

1. Haki kausis tahke ja külm või
2. Lisa jahu, millele soovi korral võid lisada näputosatäis soola
2. Lisa külm vesi
3. Sega taigen käe vahel kiirelt ühtlaseks massiks.
4. Mähi taigen toidukilesse ning pista umbes tunniks külmkappi tahkuma
5. Suru valmis muretaigen koogivormi põhja ja tekita kõrgemad ääred

Antud kogus on paras 24 cm läbimõõduga koogivormile, ääred tulevad umbes 2-3 cm kõrgused

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi