0
Mozzarella-kirsstomatiampsud
« Tagasi
Allikas: http://ilovesoulfood.blogspot.com/2013/06/mozzarella-tricolore-salat.html
Autor: Kristel
2
kommentaari
- Üks pakk mozzarella juustu
- Umbes 2 suuremat tomatit
- Üks avokaado (vahel ei pane kui pole head poest saada)
- Ruccola salatit
- Basiiliku lehti
- Päiksekuivatatud tomateid õlis
- Artichok õlis
- Maitsestamiseks: oliivõli, balsamico kaste, sool ja pipar
Valmistamine:
- Lõika mozzarella keskelt pooleks ning viiluta, seejärel viiluta ka tomat ning peale puhastamist avokaado.
- Hakka kordamööda viilutatud komponente üksteise järel taldrikule asetama.
- Kui kõik kenasti ritta seatud, nirista üle oliivõliga ja raputa peale veidi soola ning ohtralt pipart.
Seejärel teeme peale ja kõrvale salati:
- Selleks pane soovitud kogus ruccolat ja basiiliku lehti kaussi ning lisa juurde veidi õlis päiksekuivatatud tomateid ja artichokke. Seejärel maitsesta soola, pipra, õli ja balsamico äädikaga ning sega korralikult läbi.
Lisa roheline salat oma fantaasia järgi tomati-mozzarella-avokaado juurde.
Head isu!
Tweet
« Tagasi
- 2 portsjonit
- 15 min
Allikas: http://ilovesoulfood.blogspot.com/2013/06/mozzarella-tricolore-salat.html
Autor: Kristel
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Fantaasiarikas ning ülimalt maitsev mozzarella salat. Valmistamine on väga lihtne ning samas ka mõnusalt loominguline protsess.
Koostisained
125 g | Juust (mozzarella) |
2 tk | Tomat |
1 tk | Avokaado |
Rukola (värske) | |
Basiilik (värske) | |
Päikesekuivatatud tomatid | |
Artišokk õlis | |
5 spl | Oliivõli |
2 spl | Balsamiäädikas (tume) |
Sool (mere) | |
Pipar (must) |
Valmistamine
Retsept:- Üks pakk mozzarella juustu
- Umbes 2 suuremat tomatit
- Üks avokaado (vahel ei pane kui pole head poest saada)
- Ruccola salatit
- Basiiliku lehti
- Päiksekuivatatud tomateid õlis
- Artichok õlis
- Maitsestamiseks: oliivõli, balsamico kaste, sool ja pipar
Valmistamine:
- Lõika mozzarella keskelt pooleks ning viiluta, seejärel viiluta ka tomat ning peale puhastamist avokaado.
- Hakka kordamööda viilutatud komponente üksteise järel taldrikule asetama.
- Kui kõik kenasti ritta seatud, nirista üle oliivõliga ja raputa peale veidi soola ning ohtralt pipart.
Seejärel teeme peale ja kõrvale salati:
- Selleks pane soovitud kogus ruccolat ja basiiliku lehti kaussi ning lisa juurde veidi õlis päiksekuivatatud tomateid ja artichokke. Seejärel maitsesta soola, pipra, õli ja balsamico äädikaga ning sega korralikult läbi.
Lisa roheline salat oma fantaasia järgi tomati-mozzarella-avokaado juurde.
Head isu!
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi