2
Mozzarella tricolore salat
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Haki jalapenod, lõika mozzarella juust viiludeks.
3. Pruunista kanafileed pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
4. Maitsesta fileed soola ja sidrunipipraga.
5. Täida taskud jalapenosegu ja mozarellaviiluga.
6. Vajadusel sule taskud puutikkudega.
7. Küpseta taskud ahjus 180c juures kuni liha on läbi küpsenud.
8. Pane enne lõplikku valmimist taskutele pisut kitsejuustu ning küpseta veel paar minutit.
9. Serveeri koos riisi või pasta ja salatiga.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 20+40 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mahlane ja kergelt vürtsikas kanaroog
Koostisained
4 tk | Kanaliha (rinnafilee) |
200 g | Juust (mozzarella) |
80 g | Kitsejuust |
2 tk | Jalapeno (konserveeritud) |
1 spl | Rapsiõli |
Sidrunipipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika kanafileede külgedele sisselõiked, et neist moodustuks taskud.2. Haki jalapenod, lõika mozzarella juust viiludeks.
3. Pruunista kanafileed pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
4. Maitsesta fileed soola ja sidrunipipraga.
5. Täida taskud jalapenosegu ja mozarellaviiluga.
6. Vajadusel sule taskud puutikkudega.
7. Küpseta taskud ahjus 180c juures kuni liha on läbi küpsenud.
8. Pane enne lõplikku valmimist taskutele pisut kitsejuustu ning küpseta veel paar minutit.
9. Serveeri koos riisi või pasta ja salatiga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi