Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Mooritud kana tumeda õlle ja fenkoliga

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 15+40 min

Allikas: Welcome Cafe
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev ning toitev roog, millele annavad tooni õlu ja fenkoli


Koostisained

8 tk Kanaliha (poolkoib)
300 ml Õlu (tume)
200 g Fenkol
100 g Peekon
1 spl Jahu (nisu)
Fariinsuhkur
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Maitsesta kanakoivad soola ning värskelt purustatud pipraga.
2. Pruunista pannil eelnevalt viilutatud peekon ning tõsta ta majapidamispaberile nõrguma.
3. Pruunista peekonirasvas kanakoivad.
4. Tõsta pruunistatud kanakoivad paksupõhjalisse potti, vala peale õlu ning lase vaiksel kuumusel podiseda.
5. Pruunista pannil, sama peekonirasva kasutades, hakitud fenkol (fenkol hakitakse püstipidi), kuni see on karamellistunud.
6. Lisa fenkol kanade juurde potti ning lase roal umbes 40 minutit vaiksel kuumusel moorida.
7. Maitsesta soola ning fariinsuhkruga ja lisa vajadusel vett.
8. Sega jahu sortsu külma veega korralikult läbi ning paksenda sellega kaste.
9. Kui kana on valmis lisa peekon ning serveeri.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi