0
Kana-suvikõrvitsa-maisipasta
« Tagasi
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
0
kommentaari
2. Pruunista pannil eelnevalt viilutatud peekon ning tõsta ta majapidamispaberile nõrguma.
3. Pruunista peekonirasvas kanakoivad.
4. Tõsta pruunistatud kanakoivad paksupõhjalisse potti, vala peale õlu ning lase vaiksel kuumusel podiseda.
5. Pruunista pannil, sama peekonirasva kasutades, hakitud fenkol (fenkol hakitakse püstipidi), kuni see on karamellistunud.
6. Lisa fenkol kanade juurde potti ning lase roal umbes 40 minutit vaiksel kuumusel moorida.
7. Maitsesta soola ning fariinsuhkruga ja lisa vajadusel vett.
8. Sega jahu sortsu külma veega korralikult läbi ning paksenda sellega kaste.
9. Kui kana on valmis lisa peekon ning serveeri.
Tweet
« Tagasi
- 4 portsjonit
- 15+40 min
Allikas: Welcome Cafe
Autor: Welcome Cafe
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev ning toitev roog, millele annavad tooni õlu ja fenkoli
Koostisained
8 tk | Kanaliha (poolkoib) |
300 ml | Õlu (tume) |
200 g | Fenkol |
100 g | Peekon |
1 spl | Jahu (nisu) |
Fariinsuhkur | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Maitsesta kanakoivad soola ning värskelt purustatud pipraga.2. Pruunista pannil eelnevalt viilutatud peekon ning tõsta ta majapidamispaberile nõrguma.
3. Pruunista peekonirasvas kanakoivad.
4. Tõsta pruunistatud kanakoivad paksupõhjalisse potti, vala peale õlu ning lase vaiksel kuumusel podiseda.
5. Pruunista pannil, sama peekonirasva kasutades, hakitud fenkol (fenkol hakitakse püstipidi), kuni see on karamellistunud.
6. Lisa fenkol kanade juurde potti ning lase roal umbes 40 minutit vaiksel kuumusel moorida.
7. Maitsesta soola ning fariinsuhkruga ja lisa vajadusel vett.
8. Sega jahu sortsu külma veega korralikult läbi ning paksenda sellega kaste.
9. Kui kana on valmis lisa peekon ning serveeri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi