0
Sorrento kana
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Praadimise ajal maitsesta kanatükid soola ning purustatud pipraga.
3. Aseta kintsud paksupõhjalisse haudepotti.
4. Prae või ja õli segus puhastatud ning viilutatud porgandid.
5. Lisa porgandid kanale ning kata kanatükid veega.
6. Lisa loorber ning maitse järgi soola ja pipart.
7. Hauta rooga umbes 40 minutit vaiksel kuumusel.
Serveeri koos kartulipudruga.
Tweet
« Tagasi
- 6 portsjonit
- 15+40 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Lihtsalt valmiv, maitsev kanaroog
Koostisained
600 g | Kana (kintsuliha) |
3 tk | Porgand |
3 tk | Loorberileht |
Või | |
Rapsiõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Prae kanakintsud nii, et liha oleks mõlemalt poolelt pruunistatud.2. Praadimise ajal maitsesta kanatükid soola ning purustatud pipraga.
3. Aseta kintsud paksupõhjalisse haudepotti.
4. Prae või ja õli segus puhastatud ning viilutatud porgandid.
5. Lisa porgandid kanale ning kata kanatükid veega.
6. Lisa loorber ning maitse järgi soola ja pipart.
7. Hauta rooga umbes 40 minutit vaiksel kuumusel.
Serveeri koos kartulipudruga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi