0
Šokolaadi-ingveriküpsised tumeda siirupiga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
2
kommentaari
2. Purusta köögikombainiga pakk küpsiseid (vaniljemaitselisi) peeneks puruks ja kalla see kaussi. Kui köögikombaini pole käepärast, saad küpsiseid purustada ka näiteks pudrunuiaga tampides või sõrmede vahel murendades.
3. Lisa purule kakaopulber ja suhkur, sega läbi.
4. Lisa sulanud või, sega saadud mass hoolikalt läbi ja pane 5-10 minutiks külmkappi, et või tahkuks.
5. Purusta köögikombainis peotäis pähkleid ja vala pähklipuru taldrikule.
6. Vormi tahkunud küpsisemassist käte vahel sobiliku suurusega pallikesed ja veereta neid küpsisepurus.
7. Aseta pählkipuruga kaetud pallid taldrikule ja veel ca 30 minutiks külmkappi.
Tweet
« Tagasi
- 20 portsjonit
- 45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Menüü.ee
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Kakaomaitselised ampsud on laste lemmikud
Koostisained
165 g | Küpsis (vanilli) |
100 g | Või |
40 g | India pähkel |
2 spl | Kakao (mõru) |
2 spl | Suhkur |
Valmistamine
1. Pane või potti madalale kuumusele sulama.2. Purusta köögikombainiga pakk küpsiseid (vaniljemaitselisi) peeneks puruks ja kalla see kaussi. Kui köögikombaini pole käepärast, saad küpsiseid purustada ka näiteks pudrunuiaga tampides või sõrmede vahel murendades.
3. Lisa purule kakaopulber ja suhkur, sega läbi.
4. Lisa sulanud või, sega saadud mass hoolikalt läbi ja pane 5-10 minutiks külmkappi, et või tahkuks.
5. Purusta köögikombainis peotäis pähkleid ja vala pähklipuru taldrikule.
6. Vormi tahkunud küpsisemassist käte vahel sobiliku suurusega pallikesed ja veereta neid küpsisepurus.
7. Aseta pählkipuruga kaetud pallid taldrikule ja veel ca 30 minutiks külmkappi.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi