Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Meeglasuuriga kaelakarbonaad

« Tagasi

4 3 0


  • 6 portsjonit
  • 30+50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Mõnus meeglasuur muudab ühe lihtsaima, odavaima ning enimlevinud sealihatoote - kaelakarbonaadi - mõnusaks maitseelamuseks kogu perele.


Koostisained

1000 g Sealiha (kaelakarbonaad)
20 ml Konjak
6 tk Porgand
4 tk Küüslauk (küüs)
4 spl Mesi
3 tk Sibul
3 spl Worchesteri kaste
2 spl Tshillikaste, magus
1 tl Rosmariin (kuivatatud)
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Sega kaussi marinaad meest, Worchesteri kastmest ja tshillikastmest (kui väga vürtsikat toitu ei taha, pane seda pisut vähem). Lisa kastmele sool, pipar ja rosmariin.
2. Kasta kaleakarbonaadi lõigud marinaadi sisse nii, et need saaksid ülenisti marinaadiga kaetud. Jäta lihalõigud umbes 20-30 minutiks kaussi marineerima.
3. Koori ja tükelda liha marineerimise ajal sibulad ning porgandid.
4. Aja pann tulel kuumaks ning pruunista marineerinud lihalõike umbes 10-15 sekundit kummaltki poolt - see tagab, et liha mahlad jäävad kenasti sisse ja tulemus saab mõnus ning mahlane.
5. Aseta pruunistatud lihalõigud koos porgandi ja sibulaga ahjuvormi ning vala kõige peale lihamarinaad.
6. Küpseta ahjus kaane all 220 C juures ca 45-50 minutit.
7. Serveeri koos ahjukartulite ja salatiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi