Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Mee-basiiliku forell

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 45 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Vahemeremaitseline punane kala


Koostisained

600 g Forell
50 ml Vahukoor (35%)
1 spl Oliivõli
1 spl Balsamiäädikas (tume)
1 spl Mesi
1 spl Pesto (basiilikuga)
1 tk Sidrun
Pipar (roheline)
Sool (mere)

Valmistamine

1. Puhasta forell, eemalda soomused ja luud ning lõika umbes 150 g portsjontükid koos nahaga.
2. Sega kaussi oliivõli, tume balsamiäädikas, mesi ja basiilikupesto ning pigista lisaks poole sidruni mahl. Lisa pisut rohelist pipart ja sega marinaad läbi.
3. Hõõru kala portsjontükke kergelt meresoolaga ja veereta neid marinaadis nii, et fileetükid oleksid täielikult kastmega kaetud. Aseta ca pooleks tunniks jahedasse seisma. 
4. Pane fileetükid fooliumisse ja küpseta neid 180 C ahjus umbes 20 minutit.
5. Lisa kala küpsetusleemele koort ning keeda see madalal kuumusel kokku ülimaitsavaks kastmeks.

Serveeri koos riisi või kuskussiga. Kaunista maiterohelise ning sidrunisektoritega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi