0
Mustikakeeks
« Tagasi
Allikas: Kelmikad keeksid
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Lisa vanillisuhkur, sool ja pidevalt kloppides ükshaaval munad.
3. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sooda ning sõelu seejärel kuivained võivahu hulka. Lisa tainale ka hapukoor ning sega ühtlaseks. Ole tähelepanelik ning väldi ülesaegamist! Siis jääb keeks õhulisem.
4. Tõsta kolmandik tainast teise kaussi ja sega hulka kakaopulber.
5. Pane võitatud keeksivormi kolmandik heledasti tainast, laota selle peale kakaoga segatud tainas ja lõpetuseks taas hele tainas.
6. Sega kihid kergelt kahvliga läbi.
7. Küpseta 175 C jures 50 minutit kontrollides keeksi küpsist tikukesega.
8. Lase keeksil vormis pisut jahtuda ning võta seejärel vormist välja.
Tweet
« Tagasi
- 12 portsjonit
- 20+50 min
Allikas: Kelmikad keeksid
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Mahedamaitseline kakaoviirudega keeks
Koostisained
260 g | Jahu (nisu) |
250 g | Hapukoor (20%) |
200 g | Või |
200 g | Suhkur |
4 tk | Muna |
2 spl | Kakao |
2 tl | Vanillisuhkur |
1 tl | Küpsetuspulber |
1 tl | Söögisooda |
0.5 tl | Sool |
Valmistamine
1. Vahusta toasoe või suhkruga.2. Lisa vanillisuhkur, sool ja pidevalt kloppides ükshaaval munad.
3. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sooda ning sõelu seejärel kuivained võivahu hulka. Lisa tainale ka hapukoor ning sega ühtlaseks. Ole tähelepanelik ning väldi ülesaegamist! Siis jääb keeks õhulisem.
4. Tõsta kolmandik tainast teise kaussi ja sega hulka kakaopulber.
5. Pane võitatud keeksivormi kolmandik heledasti tainast, laota selle peale kakaoga segatud tainas ja lõpetuseks taas hele tainas.
6. Sega kihid kergelt kahvliga läbi.
7. Küpseta 175 C jures 50 minutit kontrollides keeksi küpsist tikukesega.
8. Lase keeksil vormis pisut jahtuda ning võta seejärel vormist välja.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi