6
Lihtne porgandipirukas
« Tagasi
0
kommentaari
2. Sega ingver, äädikas, sool, suhkur ja 240 ml (1 tass) vett väikeses kastrulis ja lase keema tõusta. Seejärel keera tuli väiksemaks ja sega puulusikaga kuni sool ja suhkur on lahustunud. Võta marinaad tulelt ja kurna läbi sõela.
3. Vala marinaad porganditele nii, et need oleksid täielikult kaetud. Keera kaas peale, lase jahtuda ja aseta purk külmkappi.
Porgandid on maitsestunud ja valmis söömiseks 2.nädala möödudes.
Sobivad kõige paremini prae kõrvale, külmade lihalõikudega või lihavõileiva vahele.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Teravamaitselised porgandid prae lisandiks.
Koostisained
3 tk | Porgand |
40 g | Ingver (värske) |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
120 ml | Äädikas (30%) |
1.5 tl | Sool (mere) |
1.5 tl | Suhkur |
4 tk | Pipar (must) |
1 tk | Tähtaniis |
240 ml | Vesi |
Valmistamine
1. Koori porgandid ja viiluta juurviljakoorijaga. Koori ingver (umbes pöidlasuurune jupp) ja lõika õhukesteks viiludeks. Viiluta küüslauk. Aseta porgandiribad, küüslauguviilud, pipraterad ja tähtaniis klaaspurki. (Kui aniisi maitse ei meeldi, siis see ära jätta.)2. Sega ingver, äädikas, sool, suhkur ja 240 ml (1 tass) vett väikeses kastrulis ja lase keema tõusta. Seejärel keera tuli väiksemaks ja sega puulusikaga kuni sool ja suhkur on lahustunud. Võta marinaad tulelt ja kurna läbi sõela.
3. Vala marinaad porganditele nii, et need oleksid täielikult kaetud. Keera kaas peale, lase jahtuda ja aseta purk külmkappi.
Porgandid on maitsestunud ja valmis söömiseks 2.nädala möödudes.
Sobivad kõige paremini prae kõrvale, külmade lihalõikudega või lihavõileiva vahele.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi