Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Mahlane veiselihahautis ubade ja porgandiga

« Tagasi

0 0 3


  • 4 portsjonit
  • 80 min

Autor:

Tegid seda toitu?


3
kommentaari

Tervislik liharoog, mis maitseb hästi värskete kartulitega. Veiseliha saab mahlaseks ja pehmeks, kui seda eelnevalt pisut marineerida.


Koostisained

750 g Veiseliha (praetükk)
125 g Aeduba
70 ml Tshillikaste, magus
4 tk Küüslauk (küüs)
2 tk Porgand
1 tk Sibul
3 spl Sinep
25 g Rapsiõli
1 tl Rosmariin (kuivatatud)
Sool

Valmistamine

1. Lõika veiseliha kuubikuteks ning määri sinepi, õli ning tshillikastmega. Lisa maitseained ja sool ning jäta külmkappi 15 minutiks marineeruma
2. Samal ajal koori sibul, küüslauk ning porgandid. Haki kõik kuubikuteks
3. Aja pann pliidil tuliseks ning pruunista lihatükid igast küljest.
4. Tõsta pruunistatud liha ahjupotti
5. Lisa pannile õli ning kuumuta selles porgandid, sibulad ja küüslauk
6. Vala segu ahjupotti liha peale ning lisa aedoad
7. Raputa vähese soolaga üle ning pane 40 minutiks kaane alla 250 C ahju hauduma

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi