0
Guljašš veiselihaga
« Tagasi
3
kommentaari
2. Samal ajal koori sibul, küüslauk ning porgandid. Haki kõik kuubikuteks
3. Aja pann pliidil tuliseks ning pruunista lihatükid igast küljest.
4. Tõsta pruunistatud liha ahjupotti
5. Lisa pannile õli ning kuumuta selles porgandid, sibulad ja küüslauk
6. Vala segu ahjupotti liha peale ning lisa aedoad
7. Raputa vähese soolaga üle ning pane 40 minutiks kaane alla 250 C ahju hauduma
Tweet
« Tagasi
3
kommentaari
Tervislik liharoog, mis maitseb hästi värskete kartulitega. Veiseliha saab mahlaseks ja pehmeks, kui seda eelnevalt pisut marineerida.
Koostisained
750 g | Veiseliha (praetükk) |
125 g | Aeduba |
70 ml | Tshillikaste, magus |
4 tk | Küüslauk (küüs) |
2 tk | Porgand |
1 tk | Sibul |
3 spl | Sinep |
25 g | Rapsiõli |
1 tl | Rosmariin (kuivatatud) |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika veiseliha kuubikuteks ning määri sinepi, õli ning tshillikastmega. Lisa maitseained ja sool ning jäta külmkappi 15 minutiks marineeruma2. Samal ajal koori sibul, küüslauk ning porgandid. Haki kõik kuubikuteks
3. Aja pann pliidil tuliseks ning pruunista lihatükid igast küljest.
4. Tõsta pruunistatud liha ahjupotti
5. Lisa pannile õli ning kuumuta selles porgandid, sibulad ja küüslauk
6. Vala segu ahjupotti liha peale ning lisa aedoad
7. Raputa vähese soolaga üle ning pane 40 minutiks kaane alla 250 C ahju hauduma
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi