2
Virsiku-kohupiimakook
« Tagasi
Allikas: http://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/2013/02/07/mahe-virsikukook/
Autor: Gea KONKURSS
0
kommentaari
2. Lisa üks muna ning sega uuesti läbi.
3. Seejärel lisa jahu ning küpsetuspulbri segu.
4. Sega ühtlaseks taignaks ning suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja ning äärtele.
5. Täidise jaoks sega kohupiim, 2 muna, suhkur, vanillisuhkur ja hapukoor läbi. Vala saadud segu taignale.
6. Viiluta virsikupoolikud õhukesteks viiludeks ning lao viilud omakorda ringiratast kohupiimasegule.
Küpseta 200°C juures kokku 30 minutit. 10 minutit enne küpsemisaja lõppu pintselda virsikuviilud üle soojendatud vedela meega.
Enne serveerimist lase koogil jahtuda.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 40 min
Allikas: http://kirsikuretseptiriiul.wordpress.com/2013/02/07/mahe-virsikukook/
Autor: Gea KONKURSS
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Kõige lihtsam ja parim kohupiimakook, kus virsikute asemel võib kasutada ükskõik milliseid meelepäraseid marju.
Koostisained
200 g | Kohupiim |
0.8 dl | Suhkur |
100 g | Või |
3 tk | Muna |
200 g | Hapukoor (20%) |
2.5 dl | Jahu (nisu) |
1 tl | Küpsetuspulber |
100 g | Virsik (konserv) |
2 tl | Vanillisuhkur |
1 spl | Mesi |
Valmistamine
1. Põhja jaoks sega omavahel toasoe või ja 0,75 dl suhkrut.2. Lisa üks muna ning sega uuesti läbi.
3. Seejärel lisa jahu ning küpsetuspulbri segu.
4. Sega ühtlaseks taignaks ning suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja ning äärtele.
5. Täidise jaoks sega kohupiim, 2 muna, suhkur, vanillisuhkur ja hapukoor läbi. Vala saadud segu taignale.
6. Viiluta virsikupoolikud õhukesteks viiludeks ning lao viilud omakorda ringiratast kohupiimasegule.
Küpseta 200°C juures kokku 30 minutit. 10 minutit enne küpsemisaja lõppu pintselda virsikuviilud üle soojendatud vedela meega.
Enne serveerimist lase koogil jahtuda.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi