0
Aasiapärane pikkpoiss
« Tagasi
4
kommentaari
2. Nüüd ribasta köögivilja koorijaga porgand pikkadeks õhukesteks ribadeks. Kui õnnestub, siis võib seda teha ka noaga.
3. Kõigepealt kuumuta pannil õli, siis läheb pannile kana, sibul ja shampinjonid. Pruunista õlis.
4. Lisa paprika ja porgandilaastud ning sega kõik omavahel läbi.
5. Maitsesta segu soola ja karriseguga ja lase hetk praadida.
6. Lisa pannile ananassikonserv koos vedelikuga ja kookospiim. Lisa peotäis sidrunbasiilikat, (võib kasutada ka sidrunheina või sidrunmelissi) mis lisab toidule aasiapärst hõngu.
7. Murra riisinuudleid väiksemateks, et nad ilusti pannile ära mahuksid ja kata nuudlid panniloleva vedelikuga
8. Keera kuumus maha ja lase segu umbes 5 min haududa kuni nuudlid pehmenevad
Tweet
« Tagasi
4
kommentaari
Selles mahedamaitselises kanaroas on küll tunda aasia maitseid kuid puudub teravus. Seda saab igaüks soovi korral lisada
Koostisained
500 g | Kanaliha |
400 g | Kookospiim |
250 g | Ananass (konserv) |
150 g | Sidrunbasiilika |
125 g | Shampinjon |
1 tk | Porgand (suur) |
1 tk | Sibul |
0.5 tk | Paprika |
1 tl | Kollase karri maitseainesegu |
Toiduõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Tükelda suupärsteks tükkideks kana, paprika,sibul ja shampinjonid2. Nüüd ribasta köögivilja koorijaga porgand pikkadeks õhukesteks ribadeks. Kui õnnestub, siis võib seda teha ka noaga.
3. Kõigepealt kuumuta pannil õli, siis läheb pannile kana, sibul ja shampinjonid. Pruunista õlis.
4. Lisa paprika ja porgandilaastud ning sega kõik omavahel läbi.
5. Maitsesta segu soola ja karriseguga ja lase hetk praadida.
6. Lisa pannile ananassikonserv koos vedelikuga ja kookospiim. Lisa peotäis sidrunbasiilikat, (võib kasutada ka sidrunheina või sidrunmelissi) mis lisab toidule aasiapärst hõngu.
7. Murra riisinuudleid väiksemateks, et nad ilusti pannile ära mahuksid ja kata nuudlid panniloleva vedelikuga
8. Keera kuumus maha ja lase segu umbes 5 min haududa kuni nuudlid pehmenevad
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi