0
Rabarberi-maasika sorbett
« Tagasi
0
kommentaari
2. Vajadusel jaga maasikad väiksemateks võrdseteks portsudeks ja kalla köögikombaini või purusta suures kausis saumikseriga.
3. Jaga ka suhkur osadeks,et igale maasikakogusele läheks võrdselt suhkrut
4. Purusta maasikad ja suhkur vastavalt soovile kas rohkem või vähem tükilisemaks
5. Kalla toormoos sügavkülmutamis karpidesse ja pane külmikusse
Suhkru kogus on sõltuv marjade magususest. Hapumatele marjadele lisa kindlasti suhkrut juurde.
Kasuta väiksemaid karpe, siis sulab moos üles kiiremini ja pole ohtu, et rikneb enne kui kõhtu jõuab.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Naudi suvel saia ja piimaga või võta talvel sügavkülmast
Koostisained
3000 g | Maasikas |
Suhkur |
Valmistamine
1. Puhasta maasikad rohelistest lehtedest2. Vajadusel jaga maasikad väiksemateks võrdseteks portsudeks ja kalla köögikombaini või purusta suures kausis saumikseriga.
3. Jaga ka suhkur osadeks,et igale maasikakogusele läheks võrdselt suhkrut
4. Purusta maasikad ja suhkur vastavalt soovile kas rohkem või vähem tükilisemaks
5. Kalla toormoos sügavkülmutamis karpidesse ja pane külmikusse
Suhkru kogus on sõltuv marjade magususest. Hapumatele marjadele lisa kindlasti suhkrut juurde.
Kasuta väiksemaid karpe, siis sulab moos üles kiiremini ja pole ohtu, et rikneb enne kui kõhtu jõuab.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi