0
Köögiviljariis vorstiga
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puhasta ja tükelda kuubikuteks kartul, porgand ja sibul.
3. Kui läätsed on juba poolpehmed, lisa keema kartul.
4. Prae pannil porgand ja sibul.
5. Mõne aja pärast lisa segule vorstikuubikud.
6. Kõige viimasena aseta pannile tükeldatud küüslauk ja porrulauk.
7. Kui porgand on küps ja vorst kergelt pruunistunud, lisa saadud segu supile.
8. Maitsesta soola, pipra ja puljongiga.
9. Omapärase maitsenüansi annab supile tomat. Kasutada võib nii värsket- kui ka purustatud tomatit.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Supp, mille maitse loovad läätsed
Koostisained
400 g | Kartul |
200 g | Porgand |
150 g | Grillvorst |
150 g | Läätsed |
100 g | Sibul |
50 g | Porrulauk |
50 g | Tomat (keskmine) |
10 g | Küüslauk |
2 tk | Puljongikuubik (köögivilja) |
2 l | Vesi |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Pane läätsed soolaga maitsestatud veega keema.2. Puhasta ja tükelda kuubikuteks kartul, porgand ja sibul.
3. Kui läätsed on juba poolpehmed, lisa keema kartul.
4. Prae pannil porgand ja sibul.
5. Mõne aja pärast lisa segule vorstikuubikud.
6. Kõige viimasena aseta pannile tükeldatud küüslauk ja porrulauk.
7. Kui porgand on küps ja vorst kergelt pruunistunud, lisa saadud segu supile.
8. Maitsesta soola, pipra ja puljongiga.
9. Omapärase maitsenüansi annab supile tomat. Kasutada võib nii värsket- kui ka purustatud tomatit.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi