1
Punapeedikotletid
« Tagasi
0
kommentaari
2. Prae sibul või ning õli segus klaasjaks.
3. Tee saiaviilud tükkideks ning kalla neile peale piim.
4. Sega omavahel hakkliha, lahtiklopitud munad, sibul, piimas leotatud saiaviilu tükid, marineeritud ning riivitud peet, sool ja värskelt purustatud pipar ühtlaseks massiks.
5. Vormi kätega parajas suuruses kotletid, paneeri nad jahus ning prae või ja õli segus küpseks.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Rootsist pärinev kotlet, mille muudab omanäoliseks temas sisalduv marineeritud peet.
Koostisained
400 g | Hakkliha (segu) |
200 g | Marineeritud peet |
100 ml | Piim (2,5%) |
30 g | Jahu (nisu) |
20 g | Või |
2 tk | Muna |
2 tk | Sai ( viilutatud) |
1 tk | Sibul |
Toiduõli | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Koori ning haki sibul peenikesteks kuubikuteks.2. Prae sibul või ning õli segus klaasjaks.
3. Tee saiaviilud tükkideks ning kalla neile peale piim.
4. Sega omavahel hakkliha, lahtiklopitud munad, sibul, piimas leotatud saiaviilu tükid, marineeritud ning riivitud peet, sool ja värskelt purustatud pipar ühtlaseks massiks.
5. Vormi kätega parajas suuruses kotletid, paneeri nad jahus ning prae või ja õli segus küpseks.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi