0
Õhkõrn rabarberikook
« Tagasi
Autor: Menüü.ee
0
kommentaari
2. Koori vajadusel rabarber ja tükelda. Lisa taignasegule.
3. Määri koogivorm seestpoolt võiga.
4. Kalla taigen vormi, puista peale kaneel ja pane ahju.
Küpseta umbes 200C juures 20 minutit või kuni on pealt ilus kuldne pruun. Serveeri sooja kooki vaniljeplombiiriga.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 30 min
Autor: Menüü.ee
Lihtne valmistada | |
Eelarve |
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Mahlane ja hõrk kook, valmista värskete või külmutatud marjadega
Koostisained
2 g | Või |
450 g | Tordipulber |
4 tk | Rabarber (suurem vars) |
0.5 tl | Kaneel (pulber) |
Valmistamine
1. Valmista Juubeli tordi taigen vastavalt õpetusele pakil.2. Koori vajadusel rabarber ja tükelda. Lisa taignasegule.
3. Määri koogivorm seestpoolt võiga.
4. Kalla taigen vormi, puista peale kaneel ja pane ahju.
Küpseta umbes 200C juures 20 minutit või kuni on pealt ilus kuldne pruun. Serveeri sooja kooki vaniljeplombiiriga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi