2
Porgandipirukas toorjuustuga
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
6
kommentaari
2. Keeda 3 muna ning riivi ka nemad.
3. Sega munad ning porgandid kokku.
4. Maitsesta saadud segu tüümiani, muskaatpähkli, musta värskelt purustatud pipra ja soolaga.
5. Rulli lahti pool tainast ning aseta porgandi-muna segu talle peale.
6. Määri taina servad lahtiklopitud munaga, kata pirukas teise poole tainaga ning keera ülemise taina servad alumise taina alla.
7. Määri pirukas munaga üle, kaunista ning pista 200C ahju umbes 20 minutiks küpsema.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
6
kommentaari
Lihtne porgandipirukas lehttainaga
Koostisained
500 g | Lehttaigen (külmutatud) |
6 tk | Porgand |
4 tk | Muna |
Tüümian (kuivatatud) | |
Muskaatpähkel | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda porgandid pehmeks ning seejärel riivi nad peeneks.2. Keeda 3 muna ning riivi ka nemad.
3. Sega munad ning porgandid kokku.
4. Maitsesta saadud segu tüümiani, muskaatpähkli, musta värskelt purustatud pipra ja soolaga.
5. Rulli lahti pool tainast ning aseta porgandi-muna segu talle peale.
6. Määri taina servad lahtiklopitud munaga, kata pirukas teise poole tainaga ning keera ülemise taina servad alumise taina alla.
7. Määri pirukas munaga üle, kaunista ning pista 200C ahju umbes 20 minutiks küpsema.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi