2
Ploomi-šokolaadikook
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
3
kommentaari
2. Mikserda omavahel toasooja võid ning suhkrut kuni või muutub kohevaks.
3. Lisa ükshaaval munad. Iga muna lisamise järel mikserda segu taaskord korralikult läbi.
4. Sega omavahel jahu, kakao ning küpsetuspulber.
5. Kalla kuivainete segu või ning suhkru juurde ja mikserda kõik ühtlaseks.
6. Lisa sulanud šokolaad ja sega uuesti kõik läbi.
7. Kalla mass koogivormi ning küpseta 180C ahjus 45 minutit.
8. Lase koogil jahtuda ning raputa seejärel peale tuhksuhkrut.
Tweet
« Tagasi
- 10 portsjonit
- 15+45 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
3
kommentaari
Pealt krõbe, seest pehme šokolaadirohke kook
Koostisained
225 g | Suhkur |
175 g | Jahu (nisu) |
150 g | Või |
100 g | Shokolaad (tume) |
25 g | Kakao (dessert) |
3 tk | Muna |
2.5 tl | Küpsetuspulber |
Tuhksuhkur |
Valmistamine
1. Sulata šokolaad vaikselt keevasse vette asetatud kastrulis. Hoidu, et vesi ei pritsiks šokolaadi hulka!2. Mikserda omavahel toasooja võid ning suhkrut kuni või muutub kohevaks.
3. Lisa ükshaaval munad. Iga muna lisamise järel mikserda segu taaskord korralikult läbi.
4. Sega omavahel jahu, kakao ning küpsetuspulber.
5. Kalla kuivainete segu või ning suhkru juurde ja mikserda kõik ühtlaseks.
6. Lisa sulanud šokolaad ja sega uuesti kõik läbi.
7. Kalla mass koogivormi ning küpseta 180C ahjus 45 minutit.
8. Lase koogil jahtuda ning raputa seejärel peale tuhksuhkrut.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi