4
Tomatine lihapada paprikatega
« Tagasi
0
kommentaari
2. Puhasta köögivili, tükelda suuremateks kuubikuteks ja prae kergelt või ja õli segus kuumal pannil
3. Liha pehmenedes lisa kastmele ülejäänud kogus vett ja lase segu keema tõusta
4. Lisa eelnevalt praetud köögiviljad ja tükeldatud marineeritud kurk
5. Maitsesta kaste
6. Kõige lõpus lisa hapukoor ning paksenda jahuga
Serveeri koos kartuliga
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lihapada, millele annab meeldiva aktsendi tüümian
Koostisained
400 g | Sealiha (ribiliha) |
300 g | Porgand |
100 g | Marineeritud kurk |
200 g | Hapukoor (20%) |
150 g | Sibul |
2 spl | Jahu (nisu) |
10 g | Või |
10 ml | Rapsiõli |
1 l | Vesi |
Sojakaste (hele) | |
Puljongipulber (köögivilja) | |
Tüümian (kuivatatud) | |
Pipar (must) | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika peekon kuubikuteks, pruunista potipõhjas, maitsesta pisut soola ja pipraga ning aseta veega kaetult tulele keema2. Puhasta köögivili, tükelda suuremateks kuubikuteks ja prae kergelt või ja õli segus kuumal pannil
3. Liha pehmenedes lisa kastmele ülejäänud kogus vett ja lase segu keema tõusta
4. Lisa eelnevalt praetud köögiviljad ja tükeldatud marineeritud kurk
5. Maitsesta kaste
6. Kõige lõpus lisa hapukoor ning paksenda jahuga
Serveeri koos kartuliga
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi