Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

0 0 0


  • 6 portsjonit
  • 50 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Lihapada, millele annab meeldiva aktsendi tüümian


Koostisained

400 g Sealiha (ribiliha)
300 g Porgand
100 g Marineeritud kurk
200 g Hapukoor (20%)
150 g Sibul
2 spl Jahu (nisu)
10 g Või
10 ml Rapsiõli
1 l Vesi
Sojakaste (hele)
Puljongipulber (köögivilja)
Tüümian (kuivatatud)
Pipar (must)
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Lõika peekon kuubikuteks, pruunista potipõhjas, maitsesta pisut soola ja pipraga ning aseta veega kaetult tulele keema
2. Puhasta köögivili, tükelda suuremateks kuubikuteks ja prae kergelt või ja õli segus kuumal pannil
3. Liha pehmenedes lisa kastmele ülejäänud kogus vett ja lase segu keema tõusta
4. Lisa eelnevalt praetud köögiviljad ja tükeldatud marineeritud kurk
5. Maitsesta kaste
6. Kõige lõpus lisa hapukoor ning paksenda jahuga
Serveeri koos kartuliga

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi