1
Kondenspiimakook maasikatega
« Tagasi
3
kommentaari
2.Vahusta toorjuust, kondenspiim, vanillisuhkur õhuliseks. Lisa edasi vahustades ükshaaval munad ja lõpuks sidrunimahl.
3. Vala täidis vormi koogipõhja peale ja küpseta tund 180 kraadises ahjus. Koogi küpsuse kontrollimiseks raputa seda natuke. Kook peab olema keskelt äsja tahkeks muutunud.
4. Purusta pähklid ja sulata potis sokolaad, ning kanna segu koogi äärtele.
5.Viiluta maasikad ja kaunista nendega kook ning raputa peale tuhksuhkrut,et anda koogile läiget.
Tweet
« Tagasi
3
kommentaari
See on minu suur lemmik! Ja kui värskeid marju pole saadaval, kasutan külmutatuid marju!
Koostisained
200 g | Küpsis (Digestive) |
50 g | Või |
800 g | Toorjuust |
200 g | Kondentspiim |
2 tl | Vanillisuhkur |
4 tk | Muna |
2 spl | Sidrunimahl |
500 g | Maasikas |
50 g | Tuhksuhkur |
100 g | Purustatud pähklid |
200 g | Shokolaad |
Valmistamine
1. Purusta küpsised, sega sulatatud võiga ja suru tihedalt lahtikäivasse vormi, mille põhja pane küpsetuspaber. Küpseta 10 minutit ja jäta koogipõhi vormi sisse jahtuma.2.Vahusta toorjuust, kondenspiim, vanillisuhkur õhuliseks. Lisa edasi vahustades ükshaaval munad ja lõpuks sidrunimahl.
3. Vala täidis vormi koogipõhja peale ja küpseta tund 180 kraadises ahjus. Koogi küpsuse kontrollimiseks raputa seda natuke. Kook peab olema keskelt äsja tahkeks muutunud.
4. Purusta pähklid ja sulata potis sokolaad, ning kanna segu koogi äärtele.
5.Viiluta maasikad ja kaunista nendega kook ning raputa peale tuhksuhkrut,et anda koogile läiget.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi