Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
« Tagasi

5 2 1


  • 4 portsjonit
  • 20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

See koorene pastaroog on elegantne ning ülimalt maitsev


Koostisained

400 g Lõhe (filee)
200 ml Vahukoor (35%)
50 g Varsseller
20 g Juust (parmesan)
2 tk Küüslauk (küüs)
1 spl Oliivõli
Sool
Pipar (must)

Valmistamine

1. Eemalda kalafileelt nahk ja luud ning lõika lõhe väiksemateks kuubikuteks.
2. Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema vastavalt pakendil olevale juhendile.
3. Haki varsseller väikesteks tükkideks ning kuumuta seda 1-2 minutit väheses oliivõlis.
4. Lisa purustatud küüslauk ja kuumuta veel pisut.
5. Lisa kalakuubikud ja prae keskmisel kuumusel umbes 5 minutit, kuni lõhekuubikud omandavad heleroosaka värvuse. Kalaliha on õrn, seega ära praadimise ajal kuubikuid ülemäära palju sega.
6. Maitsesta kergelt soolaga ja lisa koor. NB: Kui kasutad osaliselt ka rasvasemaid lõhe kõhuääre tükke, lisa 35% rõõsa koore asemel pigem 10% kohvikoort, et toit ei tuleks liiga rammus.
7. Kuumuta madalal tulel veel mõni minut kuni koor hakkab vaikselt mullitama ja kaste muutub paksemaks.

Serveerimisel riivi lõhepastale peale parmesanilaaste ja maitsesta kergelt musta pipraga otse pipraveskist.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi