0
Frikadellisupp
« Tagasi
Autor: eve jürgens "Konkurss"
0
kommentaari
2. Valmista frikadellid: sega hakkliha riivsaia, muna ja veidikese soolaga ühtlaseks massiks ning vormi suuremad frikadellipallikesed.
3. Lisa puljongisse tükeldatud porgand, keeda paar minutit.
4. Poeta lusikaga keeva puljongi sisse frikadellid, lisa kartulid ja maitseained.
5. Keeda kuni frikadellid tõusevad pinnale ning kartul on pehme.
6. Kontrolli maitset, lisa vajadusel kuuma vett või soola.
7. Lülita pliit välja, lisa hakitud naat ja jäta kaane alla järelvalmima.
8. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli. Jätku!
.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 15+40 min
Autor: eve jürgens "Konkurss"
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Laste lemmik "Karlssoni" frikadellide nime all
Koostisained
1300 ml | Vesi |
300 g | Lõhehakkliha |
150 g | Naadilehed |
2 tk | Porgand |
2 tk | Kartul |
1 tk | Puljongikuubik (kala) |
1 tk | Sibul |
1 tk | Muna |
5 tk | Loorberileht |
10 g | Kalamaitseaine |
5 g | Terapipar (must) |
5 g | Suhkur |
5 g | Küüslaugupulber |
Riivsai | |
Petersell | |
Sool |
Valmistamine
1. Haki sibul ja keeda puljongis peaaegu pehmeks.2. Valmista frikadellid: sega hakkliha riivsaia, muna ja veidikese soolaga ühtlaseks massiks ning vormi suuremad frikadellipallikesed.
3. Lisa puljongisse tükeldatud porgand, keeda paar minutit.
4. Poeta lusikaga keeva puljongi sisse frikadellid, lisa kartulid ja maitseained.
5. Keeda kuni frikadellid tõusevad pinnale ning kartul on pehme.
6. Kontrolli maitset, lisa vajadusel kuuma vett või soola.
7. Lülita pliit välja, lisa hakitud naat ja jäta kaane alla järelvalmima.
8. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli. Jätku!
.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi