Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Lõhefrikadelli supp naadiga

« Tagasi

0 0 0


  • 8-10 portsjonit
  • 15+40 min

Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Laste lemmik "Karlssoni" frikadellide nime all


Koostisained

1300 ml Vesi
300 g Lõhehakkliha
150 g Naadilehed
2 tk Porgand
2 tk Kartul
1 tk Puljongikuubik (kala)
1 tk Sibul
1 tk Muna
5 tk Loorberileht
10 g Kalamaitseaine
5 g Terapipar (must)
5 g Suhkur
5 g Küüslaugupulber
Riivsai
Petersell
Sool

Valmistamine

1. Haki sibul ja keeda puljongis peaaegu pehmeks.
2. Valmista frikadellid: sega hakkliha riivsaia, muna ja veidikese soolaga ühtlaseks massiks ning vormi suuremad frikadellipallikesed.
3. Lisa puljongisse tükeldatud porgand, keeda paar minutit.
4. Poeta lusikaga keeva puljongi sisse frikadellid, lisa kartulid ja maitseained.
5. Keeda kuni frikadellid tõusevad pinnale ning kartul on pehme.
6. Kontrolli maitset, lisa vajadusel kuuma vett või soola.
7. Lülita pliit välja, lisa hakitud naat ja jäta kaane alla järelvalmima.
8. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli. Jätku!

.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi