Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Lõhe-klimbisupp

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 20+40 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Porgandirohket kala-klimbisuppi võid pakkuda ka pere pisematele


Koostisained

4 tk Lõhe (steik)
4 tk Porgand
2 tk Kartul
1 tk Sibul
2 tk Muna
2 spl Või
150 g Jahu (nisu)
2 tk Loorberileht
Terapipar (must)
Till (värske)
Petersell
Sool (mere)

Valmistamine

1. Pane lõhetükid külma vette keema, lisa pipar ja loorber. Koori vahepeal vahtu.
2. Samal ajal koori porgandid ja kartulid ning riivi porgandid jämeda riiviga. Lõika kartulid väikesteks kuubikuteks.
3. Koori ja haki sibul.
4. Kui kala on küpseks keenud, tõsta kalatükid vahukulbiga välja ning kurna leem läbi sõela ning pane uuesti tulele.
5. Maitsesta soolaga ning lisa porgandid, kartulid ja sibul.
6. Puhasta kalatükid nahast ja luudest.
7. Klimpide valmistamiseks sulata 2 spl võid ning lase jahtuda.
8. Jahtunud võile klopi sisse 2 muna.
9. Võta 1 puhastatud kalatükk ning suru kahvliga peeneks pudiks. Lisa pudi või-muna segusse.
10. Lisa klimbisegusse jahu, natuke soola ja hakitud till ning sega läbi.
11. Kui juurviljad on potis pehmed, lisa hakitud kalatükid ning kasta klimbitaigen teelusika kaupa keevasse suppi.
12. Keeda kuni klimbid on pinnale kerkinud ning lisa hakitud petersell.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi