0
"Taani talutüdruk"
« Tagasi
1
kommentaari
2. Vett pane just nii palju, kui paksu või vedelat suppi soovid. Vajadusel lisa keetmise ajal juurde.
3. Lisa maitse järgi suhkrut.
4. Kui leib on pehmeks keenud mikserda supp ühtlaseks massiks ning lisa jõhvikad.
5. Keeda vaiksel tulel veel 10 minutit.
6. Serveeri vahu- või hapukoorega.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Leivasupp mustast leivast ja hapudest marjadest
Koostisained
500 g | Leib (must) |
100 g | Jõhvikas (külmutatud) |
50 g | Suhkur |
Vesi |
Valmistamine
1. Murenda leivaviilud väiksemaks ning pane potti keema.2. Vett pane just nii palju, kui paksu või vedelat suppi soovid. Vajadusel lisa keetmise ajal juurde.
3. Lisa maitse järgi suhkrut.
4. Kui leib on pehmeks keenud mikserda supp ühtlaseks massiks ning lisa jõhvikad.
5. Keeda vaiksel tulel veel 10 minutit.
6. Serveeri vahu- või hapukoorega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi