0
Kapsarullid tomatises kastmes
« Tagasi
0
kommentaari
2. Lõika paprika väiksemateks tükkideks ning kuumuta kergelt koos hakklihaga pannil läbi. Lisa segule tomatipüree.
3. Maitsesta hakkliha soola, pipra ning suhkruga
4. Jaga 1 suur lavašileht neljaks osaks
5. Kõigepealt määri lavašile toorjuust, sinna peale 1 suur salatileht.
6. Tõsta pannilt salatilehele 1 osa kuuma hakklihasegu.
7. Tükelda tomat väiksemateks tükkideks ja jaga neljaks, iga lavasirulli jaoks jäta 1 osa, mis puista hakkliha peale.
8. Lisa riivitud juust
9. Pane rull kokku nii, et alumise otsa saaks kergelt tagasi keerata. Siis saad lausa näpu vahelt ampsata.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Lavashirullid sobivad nii kergemaks lõuna kui ka õhtusöögiks. Kõrvale sobib neile pakkuda värsket salatit.
Koostisained
250 g | Hakkliha (segu) |
150 g | Lavaš |
125 spl | Toorjuust |
50 g | Lehtsalat |
50 g | Juust (riivitud) |
50 g | Tomatipüree |
1 tk | Sibul |
1 tk | Tomat (keskmine) |
1 tk | Küüslauk (küüs) |
Paprika | |
Pipar (must) | |
Sool | |
Suhkur |
Valmistamine
1. Tükelda väiksemateks tükkideks sibul ja küüslauk ning kuumuta koos hakklihaga kuumal pannil õlis2. Lõika paprika väiksemateks tükkideks ning kuumuta kergelt koos hakklihaga pannil läbi. Lisa segule tomatipüree.
3. Maitsesta hakkliha soola, pipra ning suhkruga
4. Jaga 1 suur lavašileht neljaks osaks
5. Kõigepealt määri lavašile toorjuust, sinna peale 1 suur salatileht.
6. Tõsta pannilt salatilehele 1 osa kuuma hakklihasegu.
7. Tükelda tomat väiksemateks tükkideks ja jaga neljaks, iga lavasirulli jaoks jäta 1 osa, mis puista hakkliha peale.
8. Lisa riivitud juust
9. Pane rull kokku nii, et alumise otsa saaks kergelt tagasi keerata. Siis saad lausa näpu vahelt ampsata.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi