2
Kodune kanatortilla
« Tagasi
1
kommentaari
2. Kata salatilehtede ja singiviiludega.
3. Rulli kokku, nii et keskelt ei puruneks. Soovitan lavaši alla panna foolium või toidukile.
4. Lase 30 min. külmkapis seista, lõika valmis viilud ja valmis.
Serveeri sooja seljanka või kartulisalatiga. Võib ka niisama süüa.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Kerge valmistada ja väga toitev ;)
Koostisained
1 tk | Lavaš |
150 g | Sulajuust |
100 g | Sink (viil) |
Frillice salat |
Valmistamine
1. Määri lavašš sulajuustuga.2. Kata salatilehtede ja singiviiludega.
3. Rulli kokku, nii et keskelt ei puruneks. Soovitan lavaši alla panna foolium või toidukile.
4. Lase 30 min. külmkapis seista, lõika valmis viilud ja valmis.
Serveeri sooja seljanka või kartulisalatiga. Võib ka niisama süüa.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi