0
Läätse-grillvorstisupp
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
2
kommentaari
2. Haki sibul väikesteks tükkideks, lisa tükid praetud singile ja prae niikaua kuni sibul muutub klaasjaks.
3. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid, prae veel mõned minutit ning lisa seejärel hakitud küüslauguküüned.
4. Kalla juurde purustatud tomatid ning lase saadud segul, aegajalt segades, umbes 20 minutit vaiksel kuumusel podiseda. Maitsesta segu soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
5. Pane läätsed vette keema, kalla panni pealt juurde valminud tomatisegu ning lase supil umbes 30 minutit podiseda.
6. Kui läätsed on pehmenenud lase supil enne serveerimist 10 minutit kaane all maitsestuda.
Tweet
« Tagasi
- 8-10 portsjonit
- 30+30 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
2
kommentaari
Suurepärane, vähese vaevaga valmiv kerge supp
Koostisained
200 g | Purustatud tomat (konserv) |
100 g | Läätsed |
100 g | Sink |
2 tk | Porgand |
2 tk | Küüslauk (küüs) |
1 tk | Sibul |
Toiduõli | |
Pipar | |
Suhkur | |
Sool |
Valmistamine
1. Lõika sink kuubikuteks ning prae nad kuumal pannil kergelt õli sees läbi.2. Haki sibul väikesteks tükkideks, lisa tükid praetud singile ja prae niikaua kuni sibul muutub klaasjaks.
3. Lisa kuubikuteks lõigatud porgandid, prae veel mõned minutit ning lisa seejärel hakitud küüslauguküüned.
4. Kalla juurde purustatud tomatid ning lase saadud segul, aegajalt segades, umbes 20 minutit vaiksel kuumusel podiseda. Maitsesta segu soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga.
5. Pane läätsed vette keema, kalla panni pealt juurde valminud tomatisegu ning lase supil umbes 30 minutit podiseda.
6. Kui läätsed on pehmenenud lase supil enne serveerimist 10 minutit kaane all maitsestuda.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi