0
Šokolaadi-ingveriküpsised tumeda siirupiga
« Tagasi
1
kommentaari
vanilliessents.
2. Sõeluge jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja sool eraldi keskmise suurusega nõusse. Segage kuivainesegu aeglaste mikseri pööretega kreemja muna-margariinimassiga. Taigen jääb väga paks. Lusikaga segades lisage piim ja valge šokolaadi tükid.
3. Hoidke kinni kaetud taigent külmikus vähemalt 2 kuni 36 tundi. Taigna jahutamine on hädavajalik.
4. Kuumutage ahi 180°C. Katke kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberiga. Võtke lusikatega 2 supilusikatäit jahutatud taigent ning moodustage pallike. Asetage see küpsetusplaadile ning soovi
korral vajutage küpsise peale veel mõned valge šokolaadi tükid.
5. Küpsetage ahjus 12 minutit. Küpsised näevad välja toored ja on väga pehmed. Laske küpsistel vähemalt 5 minutit küpsetusplaadil jahtuda , seejärel aga tõstke restile täielikult jahtuma.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Maitsvad pehmed küpsised
Koostisained
115 g | Võimaitseline Rama Maestro |
100 g | Tuhksuhkur |
100 g | Suhkur (pruun) |
1 tk | Muna |
1 tl | Vanilliessents |
125 g | Jahu (nisu) |
110 g | Kakao |
1 tl | Küpsetuspulber |
0.125 tl | Sool |
30 ml | Piim (2,5%) |
225 g | Shokolaad (valge) |
Valmistamine
1. Vahustage margariini umbes 20 sekundit, kuni see kreemjaks muutub. Jätkake segamist ning lisage suhkur. Vahustage massi seni, kuni see kergeks ja õhuliseks muutub. Lisage munad javanilliessents.
2. Sõeluge jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja sool eraldi keskmise suurusega nõusse. Segage kuivainesegu aeglaste mikseri pööretega kreemja muna-margariinimassiga. Taigen jääb väga paks. Lusikaga segades lisage piim ja valge šokolaadi tükid.
3. Hoidke kinni kaetud taigent külmikus vähemalt 2 kuni 36 tundi. Taigna jahutamine on hädavajalik.
4. Kuumutage ahi 180°C. Katke kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberiga. Võtke lusikatega 2 supilusikatäit jahutatud taigent ning moodustage pallike. Asetage see küpsetusplaadile ning soovi
korral vajutage küpsise peale veel mõned valge šokolaadi tükid.
5. Küpsetage ahjus 12 minutit. Küpsised näevad välja toored ja on väga pehmed. Laske küpsistel vähemalt 5 minutit küpsetusplaadil jahtuda , seejärel aga tõstke restile täielikult jahtuma.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi