Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Küpsised valge šokolaadi tükkidega

« Tagasi

5 1 1



Autor:

Tegid seda toitu?


1
kommentaari

Maitsvad pehmed küpsised


Koostisained

115 g Võimaitseline Rama Maestro
100 g Tuhksuhkur
100 g Suhkur (pruun)
1 tk Muna
1 tl Vanilliessents
125 g Jahu (nisu)
110 g Kakao
1 tl Küpsetuspulber
0.125 tl Sool
30 ml Piim (2,5%)
225 g Shokolaad (valge)

Valmistamine

1. Vahustage margariini umbes 20 sekundit, kuni see kreemjaks muutub. Jätkake segamist ning lisage suhkur. Vahustage massi seni, kuni see kergeks ja õhuliseks muutub. Lisage munad ja
vanilliessents.
2. Sõeluge jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja sool eraldi keskmise suurusega nõusse. Segage kuivainesegu aeglaste mikseri pööretega kreemja muna-margariinimassiga. Taigen jääb väga paks. Lusikaga segades lisage piim ja valge šokolaadi tükid.
3. Hoidke kinni kaetud taigent külmikus vähemalt 2 kuni 36 tundi. Taigna jahutamine on hädavajalik.
4. Kuumutage ahi 180°C. Katke kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberiga. Võtke lusikatega 2 supilusikatäit jahutatud taigent ning moodustage pallike. Asetage see küpsetusplaadile ning soovi
korral vajutage küpsise peale veel mõned valge šokolaadi tükid.
5. Küpsetage ahjus 12 minutit. Küpsised näevad välja toored ja on väga pehmed. Laske küpsistel vähemalt 5 minutit küpsetusplaadil jahtuda , seejärel aga tõstke restile täielikult jahtuma.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi