0
Burger suitsumaitselise õuna-tšilli kastmega
« Tagasi
2
kommentaari
2. Tee kuldmerikogre külgedele iga paari cm tagant sisselõiked. Hõõru kala kõhuõõnsusest näpuotsatäie soolaga ning väljast 2 spl sojakastmega.
3. Jäta 15 minutiks maitsestuma.
4. Kuumuta vokkpannil niipalju õli, et pool kalast saaks kaetud. Aseta kala kuuma õli sisse ning friteeri teda umbes 3 minutit. Jälgi, et kala pannipõhja kinni ei jääks.
5. Keera koger teistpidi ning friteeri veel 2-3 minutit. Tõsta kala pannilt ära ning kalla ära ka nii palju õli, et pannile jääks seda vaid 1-2 supilusika jagu.
6. Kalla õli juurde väikesteks tikukesteks viilutatud ingver (kogus 2-3 cm) ning hakitud küüslauk. Prae pool minutit ingverit ning küüslauku ja lisa seejärel Hot-Headz! suitsutšilli Chipotlekaste , 1 spl sojat, tomatipasta, suhkur, riisiäädikas ning vesi.
7. Lase kastmel mõni minut podiseda ning lisa seejärel pool eelnevalt hakitud talisibulast.
8. Maitsesta kastet soolaga ning paksenda külma veega segatud maisitärklisega.
9. Lase kastmel veel pisut podiseda ning kalla ta seejärel serveerimistaldrikule asetatud kalale.
10. Raputa peale ülejäänud talisibulatükid ning serveeri.
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Suurepärase maitsekooslusega kalaroog
Koostisained
Myspice.ee - iseloomuga maitsed | |
500 g | Kuldmerikoger |
150 ml | Vesi |
5 tk | Talisibul |
3 tk | Küüslauk (küüs) |
3 spl | Sojakaste (hele) |
3 spl | Hot-Headz! Suitsutšilli Chipotlekaste |
2 spl | Suhkur (pruun) |
2 spl | Tomatipasta |
1 spl | Maisitärklis |
1 spl | Riisiäädikas |
Ingver (värske) | |
Toiduõli | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta kala soomustest, sisikonnast ning lõpustest.2. Tee kuldmerikogre külgedele iga paari cm tagant sisselõiked. Hõõru kala kõhuõõnsusest näpuotsatäie soolaga ning väljast 2 spl sojakastmega.
3. Jäta 15 minutiks maitsestuma.
4. Kuumuta vokkpannil niipalju õli, et pool kalast saaks kaetud. Aseta kala kuuma õli sisse ning friteeri teda umbes 3 minutit. Jälgi, et kala pannipõhja kinni ei jääks.
5. Keera koger teistpidi ning friteeri veel 2-3 minutit. Tõsta kala pannilt ära ning kalla ära ka nii palju õli, et pannile jääks seda vaid 1-2 supilusika jagu.
6. Kalla õli juurde väikesteks tikukesteks viilutatud ingver (kogus 2-3 cm) ning hakitud küüslauk. Prae pool minutit ingverit ning küüslauku ja lisa seejärel Hot-Headz! suitsutšilli Chipotlekaste , 1 spl sojat, tomatipasta, suhkur, riisiäädikas ning vesi.
7. Lase kastmel mõni minut podiseda ning lisa seejärel pool eelnevalt hakitud talisibulast.
8. Maitsesta kastet soolaga ning paksenda külma veega segatud maisitärklisega.
9. Lase kastmel veel pisut podiseda ning kalla ta seejärel serveerimistaldrikule asetatud kalale.
10. Raputa peale ülejäänud talisibulatükid ning serveeri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi