Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kuldmerikoger tšillises küüslaugukastmes

« Tagasi

0 0 2


Kuldmerikoger tšillises küüslaugukastmes Kuldmerikoger tšillises küüslaugukastmes Kuldmerikoger tšillises küüslaugukastmes
  • 1-2 portsjonit
  • 15+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Suurepärase maitsekooslusega kalaroog


Koostisained

Myspice.ee - iseloomuga maitsed
500 g Kuldmerikoger
150 ml Vesi
5 tk Talisibul
3 tk Küüslauk (küüs)
3 spl Sojakaste (hele)
3 spl Hot-Headz! Suitsutšilli Chipotlekaste
2 spl Suhkur (pruun)
2 spl Tomatipasta
1 spl Maisitärklis
1 spl Riisiäädikas
Ingver (värske)
Toiduõli
Sool

Valmistamine

1. Puhasta kala soomustest, sisikonnast ning lõpustest.
2. Tee kuldmerikogre külgedele iga paari cm tagant sisselõiked. Hõõru kala kõhuõõnsusest näpuotsatäie soolaga ning väljast 2 spl sojakastmega.
3. Jäta 15 minutiks maitsestuma.
4. Kuumuta vokkpannil niipalju õli, et pool kalast saaks kaetud. Aseta kala kuuma õli sisse ning friteeri teda umbes 3 minutit. Jälgi, et kala pannipõhja kinni ei jääks.
5. Keera koger teistpidi ning friteeri veel 2-3 minutit. Tõsta kala pannilt ära ning kalla ära ka nii palju õli, et pannile jääks seda vaid 1-2 supilusika jagu.
6. Kalla õli juurde väikesteks tikukesteks viilutatud ingver (kogus 2-3 cm) ning hakitud küüslauk. Prae pool minutit ingverit ning küüslauku ja lisa seejärel Hot-Headz! suitsutšilli Chipotlekaste , 1 spl sojat, tomatipasta, suhkur, riisiäädikas ning vesi.
7. Lase kastmel mõni minut podiseda ning lisa seejärel pool eelnevalt hakitud talisibulast.
8. Maitsesta kastet soolaga ning paksenda külma veega segatud maisitärklisega.
9. Lase kastmel veel pisut podiseda ning kalla ta seejärel serveerimistaldrikule asetatud kalale.
10. Raputa peale ülejäänud talisibulatükid ning serveeri.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi