0
Kukeseeneomlett
« Tagasi
0
kommentaari
2. Tükelda suvikõrvitsa viilud suupärasteks kuubikuteks või ribadeks ja lisa need pannile. Prae 3-4 minutit, seejärel maitsesta segu soola ja pipraga.
3. Määri einevõileivale toorjuust, aseta sellele salatileht ning tõsta salatilehele kukeseene-suvikõrvitsa segu.
4. Lõika sibul õhukesteks ratesteks või ribadeks ja aseta pisut sibulat võileivale.
5. Määri einevõileva teisele poolele (n.ö. kaane sisemisele poolele) umbes 0,5 tl mahedamat sinepit ja aseta see kaanena einevõileivale peale.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Toitev ja mahlane einevõileib kukeseenehooajaks!
Koostisained
2 tk | Einevõileib |
15 g | Või |
100 g | Kukeseen |
70 g | Suvikõrvits |
20 g | Toorjuust |
Lehtsalat | |
0.25 tk | Sibul (punane) |
1 tl | Sinep (Inglise teraline) |
Valmistamine
1. Sulata pannil või ja aseta kukeseened praadima. Suuremad seened võid lõigata pooleks, väiksemaid ära haki.2. Tükelda suvikõrvitsa viilud suupärasteks kuubikuteks või ribadeks ja lisa need pannile. Prae 3-4 minutit, seejärel maitsesta segu soola ja pipraga.
3. Määri einevõileivale toorjuust, aseta sellele salatileht ning tõsta salatilehele kukeseene-suvikõrvitsa segu.
4. Lõika sibul õhukesteks ratesteks või ribadeks ja aseta pisut sibulat võileivale.
5. Määri einevõileva teisele poolele (n.ö. kaane sisemisele poolele) umbes 0,5 tl mahedamat sinepit ja aseta see kaanena einevõileivale peale.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi