0
Kana-kukeseenepasta
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Lisa või-porgandi segule omavahel eelnevalt segatud jahu, kaerahelbed, sool ning küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks.
3. Saadud taigen pane küpsetuspaberile 26 cm koogivormi ning suru ühtlaselt põhja ning äärtele.
4. Küpseta eelkuumutatud 225C ahjus 10 minutit.
5. Haki sibul ning prae õli-või segus klaasjaks.
6. Lisa puhastatud seened ning prae niikaua, et liigne vedelik on ära aurustunud.
7. Lisa tüümian ning sorts veini ja kuumuta veel pisut.
8. Maitsesta vajadusel soolaga ning lase veidi jahtuda.
9. Klopi lahti muna ning kalla talle juurde piim.
10. Lisa muna-piima segule praetud seene-sibulamass.
11. Sega kergelt läbi ning aseta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale.
12. Küpseta pirukat ahjus 200C juures umbes 20 minutit.
13. Mõni minut enne piruka väljavõtmist lisa riivitud juust.
Tweet
« Tagasi
- 8 portsjonit
- 20+20 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsev lahtine kook, mida sobib pakkuda igal ajal!
Koostisained
200 g | Kukeseen |
100 g | Juust (parmesan) |
100 g | Porgand |
100 ml | Jahu (nisu) |
100 g | Või |
100 ml | Kaerahelbed |
100 ml | Piim (2,5%) |
50 ml | Vein (valge) |
2 tk | Sibul |
1 tk | Muna |
0.5 tl | Küpsetuspulber |
Tüümian (värske) | |
Sool |
Valmistamine
1. Sega toasoe või riivitud porgandiga ühtlaseks.2. Lisa või-porgandi segule omavahel eelnevalt segatud jahu, kaerahelbed, sool ning küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks.
3. Saadud taigen pane küpsetuspaberile 26 cm koogivormi ning suru ühtlaselt põhja ning äärtele.
4. Küpseta eelkuumutatud 225C ahjus 10 minutit.
5. Haki sibul ning prae õli-või segus klaasjaks.
6. Lisa puhastatud seened ning prae niikaua, et liigne vedelik on ära aurustunud.
7. Lisa tüümian ning sorts veini ja kuumuta veel pisut.
8. Maitsesta vajadusel soolaga ning lase veidi jahtuda.
9. Klopi lahti muna ning kalla talle juurde piim.
10. Lisa muna-piima segule praetud seene-sibulamass.
11. Sega kergelt läbi ning aseta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale.
12. Küpseta pirukat ahjus 200C juures umbes 20 minutit.
13. Mõni minut enne piruka väljavõtmist lisa riivitud juust.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi