Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kukeseene-sibula quiche

« Tagasi

0 0 0


  • 8 portsjonit
  • 20+20 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev lahtine kook, mida sobib pakkuda igal ajal!


Koostisained

200 g Kukeseen
100 g Juust (parmesan)
100 g Porgand
100 ml Jahu (nisu)
100 g Või
100 ml Kaerahelbed
100 ml Piim (2,5%)
50 ml Vein (valge)
2 tk Sibul
1 tk Muna
0.5 tl Küpsetuspulber
Tüümian (värske)
Sool

Valmistamine

1. Sega toasoe või riivitud porgandiga ühtlaseks.
2. Lisa või-porgandi segule omavahel eelnevalt segatud jahu, kaerahelbed, sool ning küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks taignaks.
3. Saadud taigen pane küpsetuspaberile 26 cm koogivormi ning suru ühtlaselt põhja ning äärtele.
4. Küpseta eelkuumutatud 225C ahjus 10 minutit.
5. Haki sibul ning prae õli-või segus klaasjaks.
6. Lisa puhastatud seened ning prae niikaua, et liigne vedelik on ära aurustunud.
7. Lisa tüümian ning sorts veini ja kuumuta veel pisut.
8. Maitsesta vajadusel soolaga ning lase veidi jahtuda.
9. Klopi lahti muna ning kalla talle juurde piim.
10. Lisa muna-piima segule praetud seene-sibulamass.
11. Sega kergelt läbi ning aseta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale.
12. Küpseta pirukat ahjus 200C juures umbes 20 minutit.
13. Mõni minut enne piruka väljavõtmist lisa riivitud juust.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi