Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Küüslaugu-tüümianivõiga küpsetatud fileerull tomatises jogurtikastmes

« Tagasi

0 0 0


  • 4 portsjonit
  • 20+30 min

Allikas: Menüü.ee
Autor:

Tegid seda toitu?


0
kommentaari

Maitsev ning mahlane liharull suurepärases tomatimaitselises jogurtikastmes


Koostisained

Menüü.ee - Sinu abiline kodus ja köögis
500 g Sealiha (sisefilee)
350 g Jogurt (maitsestamata)
80 g Või
6 tk Küüslauk (küüs)
1 tk Purustatud tomat (konserv)
1 tk Sibul
Toiduõli
Tüümian (kuivatatud)
Pipar
Suhkur
Sool

Valmistamine

1. Haki sibul ning prae paksupõhjalises potis klaasjaks.
2. Lisa purustatud tomatid ning lase mõnda aega vaiksel kuumusel podiseda.
3. Lisa jogurt ning maitsesta kastet seejärel soola, suhkru, värskelt purustatud musta pipra ning tüümianiga.
4. Lase kastmel 20 minutit podiseda, seda aegajalt korralikult segades.
5. Puhasta sisefilee kelmest ning lõika ta lapikuks lahti.
6. Haki küüslaugu küüned ning prae nad kergeltläbi pannil õliga kergelt läbi.
7. Sega praetud küüslauk toasooja võiga ning maitsesta näputäie soola ja tüümianiga.
8. Kanna või õhukese kihina fileele ning keera seejärel filee tihedalt kokku.
9. Kinnita rull hambaorkidega ning prae ta õlis kiiresti igast küljest kuldseks.
10. Tõsta filee ahjuvormi, kalla juurde kaste ning aseta 20 miniutiks 200C ahju küpsema.
11. Kui liha on valmis eemalda rullilt tikud ning serveeri meelepärase lisandiga.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi