0
Mandlisarvekesed
« Tagasi
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
0
kommentaari
2. Haki küüslaugud väikesteks tükkideks.
3. Kuumuta pannil hea hulk õli ning lisa sinna tükk võid.
4. Kui või on sulanud pane pannile küüslauku ning prae mõni sekund.
5. Lisa peoga krevette, prae minut-kaks ning maitsesta nad seejärel soola ning tšilly piprahelvestega.
6. Tõsta krevetid pannilt ning puhasta seejärel pann (tähtis on, et pannile ei jääks küüslaugu tükikesi, mis muutuvad liigse praadimise korral kibedaks).
7. Korda kõike uuesti kuni kõik krevetid on praetud.
8. Lõika laimid sektoriteks, aseta nad krevettide juurde ning serveeri.
Tweet
« Tagasi
- - portsjonit
- 25 min
Allikas: Menüü.ee
Autor: Kaarel Korzets
Tegid seda toitu?
0
kommentaari
Maitsvad ning vürtsikad suupisted
Koostisained
1000 g | Krevetid (koorimata, külmutatud) |
5 tk | Küüslauk (küüs) |
3 tk | Laim |
Või | |
Toiduõli | |
Tšillipipra helbed | |
Sool |
Valmistamine
1. Sulata krevetid jääst.2. Haki küüslaugud väikesteks tükkideks.
3. Kuumuta pannil hea hulk õli ning lisa sinna tükk võid.
4. Kui või on sulanud pane pannile küüslauku ning prae mõni sekund.
5. Lisa peoga krevette, prae minut-kaks ning maitsesta nad seejärel soola ning tšilly piprahelvestega.
6. Tõsta krevetid pannilt ning puhasta seejärel pann (tähtis on, et pannile ei jääks küüslaugu tükikesi, mis muutuvad liigse praadimise korral kibedaks).
7. Korda kõike uuesti kuni kõik krevetid on praetud.
8. Lõika laimid sektoriteks, aseta nad krevettide juurde ning serveeri.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi