0
Õhkõrn rabarberikook
« Tagasi
1
kommentaari
2. Haki küüslauk ning rohelised ürdid
3. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa küüslauk ja hakitud ürdid. Kuumuta keskmisel kuumusel ca 2 minutit, vaata et küüslauk pruuniks ja kõrbema ei läheks!
4. Pane keedetud pasta klaaskaussi ning vala peale küüslaugu-ürdisegu, sega kergelt ning lase mõned minutid seista. Maitsesta soovi korral soola ning musta pipraga ja riivi peale parmesani juustu.
Tweet
« Tagasi
1
kommentaari
Lihtne ja kiirelt valmiv pastaroog, mille õnnestumiseks on vaja kvaliteetset oliiviõli ning värskeid ürte
Koostisained
250 g | Pasta (penne) |
40 g | Juust (parmesan) |
8 tk | Küüslauk (küüs) |
4 spl | Oliivõli |
Oregano (värske) | |
Basiilik (värske) | |
Petersell | |
Pipar | |
Sool |
Valmistamine
1. Keeda pasta (penne) soolases vees vastavalt pakil olevale juhendile2. Haki küüslauk ning rohelised ürdid
3. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa küüslauk ja hakitud ürdid. Kuumuta keskmisel kuumusel ca 2 minutit, vaata et küüslauk pruuniks ja kõrbema ei läheks!
4. Pane keedetud pasta klaaskaussi ning vala peale küüslaugu-ürdisegu, sega kergelt ning lase mõned minutid seista. Maitsesta soovi korral soola ning musta pipraga ja riivi peale parmesani juustu.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi