Tagasiside
Leidsid vea? Midagi võiks muuta?
Ole hea ja kirjuta lühidalt, et saaksime sinu elamust parandada. Saada
Lisa lemmikuks Lisa menüüsse

Kõrvitsa püreesupp

« Tagasi

0 0 2


  • 8 portsjonit
  • 30 min

Allikas: Tiiu
Autor:

Tegid seda toitu?


2
kommentaari

Kuldkollase värvusega püreesupp


Koostisained

1 kg Kõrvits
500 g Kartul
200 g Porgand
100 g Sibul
100 g Vahukoor (35%)
20 g Küüslauk
Muskaatpähkel (pulber)
Sidrunimahl
Pipar (must)
Sool

Valmistamine

1. Puhasta kõik köögiviljad ja aseta väiksemaks lõigatult potti keema. Pane vett nii, et juurikad oleks vaevu kaetud
2. Kui juurikad on pehmed, püreesta nad saumiksriga või köögikombainis.
3. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Lisa juurde rõõsk koor ja kuumuta tasasel tulel keemiseni.
4. Serveeri röstitud saiakuubikutega.

  

Kommentaar


Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda


« Tagasi