1
Porgandipüreesupp lõhega
« Tagasi
2
kommentaari
2. Kui juurikad on pehmed, püreesta nad saumiksriga või köögikombainis.
3. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Lisa juurde rõõsk koor ja kuumuta tasasel tulel keemiseni.
4. Serveeri röstitud saiakuubikutega.
Tweet
« Tagasi
2
kommentaari
Kuldkollase värvusega püreesupp
Koostisained
1 kg | Kõrvits |
500 g | Kartul |
200 g | Porgand |
100 g | Sibul |
100 g | Vahukoor (35%) |
20 g | Küüslauk |
Muskaatpähkel (pulber) | |
Sidrunimahl | |
Pipar (must) | |
Sool |
Valmistamine
1. Puhasta kõik köögiviljad ja aseta väiksemaks lõigatult potti keema. Pane vett nii, et juurikad oleks vaevu kaetud2. Kui juurikad on pehmed, püreesta nad saumiksriga või köögikombainis.
3. Maitsesta soola ning värskelt purustatud pipraga.
3. Lisa juurde rõõsk koor ja kuumuta tasasel tulel keemiseni.
4. Serveeri röstitud saiakuubikutega.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi