0
Kõrvitsaampsud
« Tagasi
0
kommentaari
2. Pane potti või sulama ja kuumuta seal kõrvits ühtlaselt segades läbi.
3. Kui kõrvits hakkab "klaasistuma", lisa piim ja keera tuld vähemaks kogu aeg segades. Hauta umbes 5 min.
4. Nüüd lisa manna ja sega ikka edasi.
5. Lisa suhkur ja kaneel ning hauta veel madalal tulel kuni potis on tekkinud peaaegu ühtlane mass.
Serveeri kas pokaalist mõne hapukama-mõruma moosiga või külma piimaga.
Tweet
« Tagasi
0
kommentaari
Kerge magustoit sobib ka pudru asendajaks
Koostisained
300 g | Kõrvits |
2 spl | Või |
500 ml | Piim (2,5%) |
200 g | Manna |
Suhkur | |
Kaneel (pulber) |
Valmistamine
1. Koori kõrvits ja riivi jämeda riiviga.2. Pane potti või sulama ja kuumuta seal kõrvits ühtlaselt segades läbi.
3. Kui kõrvits hakkab "klaasistuma", lisa piim ja keera tuld vähemaks kogu aeg segades. Hauta umbes 5 min.
4. Nüüd lisa manna ja sega ikka edasi.
5. Lisa suhkur ja kaneel ning hauta veel madalal tulel kuni potis on tekkinud peaaegu ühtlane mass.
Serveeri kas pokaalist mõne hapukama-mõruma moosiga või külma piimaga.
Tweet
Kommentaar
Ka need retseptid võivad Sulle huvi pakkuda
« Tagasi